Cuma Mesajları / En Yeni Resimli Cuma Sözleri

Sevdiklerinizi bu Mübarek günde hatırlayarak dualarınızı ve mesajlarınızı gönderebilirsiniz. Sizler için hazırladığımız bu özel Resimli Cuma mesajları paylaşarak onları mutlu etmek istemez misiniz? En farklı ve en özel mesajları sizlerle paylaşabilmek için sürekli yeni mesajlar hazırlamaya çalışıyoruz. Umarım memnun kalırsınız. İstek, yorum ve eleştirilerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

 

Cumanız bereketli ve gönlünüzce olsun.

 

Cuma günü geldiği için sevinen bir mümine, kıyamete kadar her gün, o kadar sevap verilir ki, adedini Allah bilir.

 

Cuma namazı yolunda ayakları tozlanan kişiye Cehennem ateşi haramdır.



Cuma, dünyada ve Cennette müminlerin bayramıdır.

 

Cuma günlerinde öyle bir an vardır ki, müminin o anda ettiği dua reddedilmez.

 

Güzel bir abdest alıp Cumaya gelerek sessizce hutbe dinleyenin, bir önceki Cumadan bu Cumaya ve üç gün sonrasına kadar, yani toplam on günlük günahı af olur.

cuma mesajları

Büyük Allah’ım bize hayırlı kapılar aç. Dualarımızı kabul eyle. Doğru yolundan ayırma. Her zaman olduğu gibi bu mübarek Cuma gününde de sana el açıp senden yardım diliyoruz. Ellerimizi boş çevirme. Tüm inananlara hayırlı bereketli Cumalar diliyorum.

Allah’ım, ne zaman ki çocuklarımızın elinden tutamayacak kadar uzaklarında kalırsak, sen tut onların ellerinden. Biz dilimiz döndüğünce anlatsak da onlara tüm kötülükleri, sen koru onları kötülerin şerrinden.

Cuma Mesajları / En Yeni Resimli Cuma SözleriCuma Mesajları ve Cuma Sözleri

İnsan insanın önce duasına sonra da gönlüne muhtaçtır. Dualarda buluşmak dileğiyle. Cumanız mübarek olsun.

Büyük Allah’ım! Yüreği güzel insanları yolumuzdan, Sabrı ve şükrü dilimizden, Sağlığı sıhhati bedenimizden ve hayırlı olan ne varsa bizden ve sevdiklerimizden eksik eyleme. Hayırlı Cumalar.

Cuma Mesajları / En Yeni Resimli Cuma SözleriCuma Mesajları / En Yeni Resimli Cuma Sözleri

Kuşkusuz bu Kuran en doğru olana iletir; dünya ve ahiret için yararlı işler yapan müminlere, kendileri için büyük bir mükafat olduğunu müjdeler. İsrâ, 9. Cumanız Mübarek Olsun.




Allah’ım uyandırdığın her güne, verdiğin her nefese Elhamdülillah. Gününüz nur, rızkınız ve sevabınız bol, dünya ve ahiretiniz cennet olsun inşallah. Hayırlı Cumalar.Cuma Mesajları / En Yeni Resimli Cuma Sözler
Cuma Mesajları / En Yeni Resimli Cuma Sözleri

Bu mübarek Cuma gününde imanımız gönlümüzü doldursun. Allah sevdiklerimizle beraber uzun bir ömür nasip etsin. Hayırlı Cumalar.

Allah kulunu yeni güne çıkarttıysa, mutlaka Rızkını ‘da hazırlamış demektir. Allah’ım nimetlerinin ve sevginin farkında olarak nefes almayı bize nasip et, şükrümüzü arttır. Bizi senden başkasına muhtaç etme. Cumanız mübarek olsun.

Cuma Mesajları ve Cuma Sözleri

En Yeni Cuma Mesajları

Allah’ım imanımızı tazele ve bizleri senin yolundan ayırma. Cumanız Mübarek Olsun.



Büyük Allah’ım! Sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı nurlu Cumalar.

Allah’ın yarattığı ve can verdiği bu dünyada tüm güzellikler ve iyilikler sizlerle olsun. Hayırlı Cumalar.

Allah elimizi Kuran ‘sız, gönlümüzü imansız, kulağımızı ezansız, dilimizi tevhit siz, alnımızı secdesiz bırakmasın. Cumanız mübarek, günümüz hayırlı olsun.

Hayırlı cumalar

Allah’ım, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı nasip eyle. Hayırlı Cumalar.



Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamımız bol olsun. Sevgili Peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumanız mübarek olsun.

cuma mesajları

Her yeni gün Allah’ın bize bahşettiği bir cennet teklifidir. Her şey sağlam bir tövbeye bakar. Cumanız mübarek olsun.

Düşünsene bir sabah kalkmışsın, yıllardır bıkmadan ettiğin duan kabul olmuş. Allah duası kabul olanlardan eylesin. Hayırlı Cumalar.

Cuma Mesajları / En Yeni Resimli Cuma Sözleri

Cuma duası

Günümüz nur, rızkınız bol, dünya ve ahiretiniz Cennet olsun. Cumanız Mübarek Olsun.

Ne güzel söylemiş Mevlana. Yaşamak direnmektir, sevmek güvenmektir. Unutma; “İnsan çoğu zaman dünyanın hakimi, bazen de küçük bir kalbin esiridir.” Kalbiniz mutlulukla, evleriniz huzurla dolsun.
Hayırlı Cumalar.

Cuma Mesajları / En Yeni Resimli Cuma Sözleri

Cuma Sözleri

Dilinizden doğru, gönlünüzden merhamet, aklınızdan adalet eksik olmasın. Cumanız Mübarek Olsun.



Allah’ım, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, Amin. Hayırlı Cumalar.

Cuma Mesajları / En Yeni Resimli Cuma Sözleri

Cuma Mesajları

Resimli Dualı Cuma Mesajları

Ey iman edenler! Sabrederek ve namaz kılarak Allah’tan yardım isteyin! Çünkü Allah, sabredenlerle beraberdir. Bakara / 153. Cumanız Mübarek Olsun.

Ya Rabbim; yüreği güzel insanları yolumuzdan, sabrı ve şükrü dilimizden, sağlığı sıhhati bedenimizden, ve hayırlı olan ne varsa bizden ve sevdiklerimizden eksik eyleme.. Cumanız Hayır olsun.

cuma duası

Allah bizi, sizi, yakınlarımızı sevdiği kullardan olmayı nasip eylesin. Cumanız Mübarek Olsun.

Unutur veya hataya düşer de bir kusur işlersek, bizi onunla hesaba çekme Allah’ım. Bakara / 286. Hayırlı Cumalar olsun.

Cuma Sözleri

Nefret olan yere sevgi, ümitsizlik olan yere ümit, üzüntü olan yere sevinçler dolsun taşsın inşallah. Hayırlı Nurlu Cumalar.



Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek dinimizin seçtiği haftanın özel günü olan Cumanız kutlu olsun.

cuma duası

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksik olmasın. Allah sevdiği kullarından olmayı nasip eylesin. Dualarımızı kabulü ile sevindirsin. Hayırlı Cumalar.

Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez. Secde 17.Ayet. Rabbimin müjdeleri nasip olsun hepimize. Hayırlı Cumalar diliyorum.

Cuma Mesajları / En Yeni Resimli Cuma Sözleri

hayırlı cumalar

Allah’ım ahlakımızı güzelleştir, imanımızı tazele ve bizleri Senin yolundan ayırma! Amin. Hayırlı Cumalar.



Gün gelir nefesimiz kesilince ve bedenimiz de kuru bir yaprak gibi düşünce toprağa, sen iyilikleri eksik etme onların kaderlerinden. Cumanız Mübarek olsun.

 Cuma Sözleri

Yakınlık ne zamanla ne mekanla sınırlıdır. Eller Allah’a açıldığında akla ilk gelen sevdiğimiz yüreklerdir.  Aklımda yüreğimde ve dualarımdasınız. Hayırlı bereketli Cumalar.

Cuma Mesajları / En Yeni Resimli Cuma Sözleri

Cuma Mesajları ve Cuma Sözleri

Allah’ım benim dualarımı, bana dua edenlerin duasını, benden dua bekleyenlerin duasını ve ümmeti Muhammed’in dualarını kabul eyle. Selam ve Dua ile Hayırlı Cumalar.

Cuma Mesajları / En Yeni Resimli Cuma Sözleri

 cuma mesajları
Özenle hazırlanan Cuma Mesajlarına buradan ulaşabilirsiniz.
Cuma Mesajları / En Yeni Resimli Cuma Sözleri

Bir yanıt yazın