Sizler için Anneler Günü Mesajları

Sizler için Anneler Günü Mesajları

Fedakarlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse annem derdim canım annem. Seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun.

 

Ayakların altındaki cenneti bana bir gülümsemenle bile yaşattığın için minnettarım. Sen benim hayattaki en değerli varlığımsın. İyi ki varsın anneciğim…



Anneler günün kutlu olsun anneciğim, umarım senin kadar sevgi dolu ve fedakar bir anne olurum, umarım sana layık bir evlat olurum. Seni çok seviyorum.

 

Canım annem, üzüntümü sevince dönüştürebilen tek insansın. Beni en iyi tanıyan, beni hiçbir karşılık beklemeden kucaklayan, bana en saf sevgiyi sunan sın. Sen benim şansım; iyi ki varsın!

Sizler için Anneler Günü Mesajları

Sizler için Anneler Günü Mesajları

Sen bir insanın sahip olabileceği en iyi anne, kayın valide ve büyük annesin! Anneler günün kutlu olsun canım annem.

Hayatımın en güzel hediyesini dünyaya getiren sevgi dolu varlık! Canım annem iyi ki varsın, anneler günün kutlu olsun

Gözyaşların sadece mutluluktan olsun, en kötü günümüz de böyle olsun anneciğim. Anneler günün kutlu olsun.



Sen benim gündüzüm de yol gösteren, gecemde aydınlatan, zorlukta yüreklendiren, mutlulukta sarılan sensin. Sen benim bu dünyadaki en güzel varlığımsın anneciğim. İyi ki varsın.

Sen evimizin kraliçesi, başımızın tacısın. Hüznümüzü sevince dönüştüren harika kadın, Anneler Günün kutlu olsun.

Sizler için Anneler Günü Mesajları

Anneler Günü Mesajları

Anneler Günü Kutlama Kartları

Sizler için Anneler Günü Mesajları

Dünyanın en büyük zenginliği senin kadar koca yürekli bir anneye sahip olmaktır. En büyük mutluluk senin gülüşünü yaşamaktır. Sana layık bir evlat olmak, seni gururlandırmak dileğiyle anneciğim… Anneler günün kutlu olsun.

Yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır için çok teşekkürler canım anneciğim… Anneler günün kutlu olsun!



Ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar.” demişler. En kötü ve zor anlarımda hiç bir beklentiye girmeden sadece sevdiğin için yanımdasın. Sen bir insanın başına gelebilecek en güzel şeysin annem. Sevgini her an kalbimde hissediyorum. İyi ki varsın, anneler günün kutlu olsun.

Tüm gülüşüm ün arkasında senin mutluluğun, üzüntülü anlarımın arkasında senin küçük bir hüznün var. Başarılı her anımda senin bir emeğin var anneciğim. Yüreğimde de her daim sana ait kalacak kocaman bir yer var. Seni çok seviyorum.

Sizler için Anneler Günü Mesajları

Anneler Günü Mesajları

Sarılmaya ihtiyacım olduğunda, kolların benim için her zaman açık. Bir arkadaşa ihtiyacım olduğunda, her zaman yanımdasın. Bir derse ihtiyacım olduğunda, en iyi öğretmensin. Gücün ve sevgin bana her zaman rehberlik ediyor. Seni çok seviyorum anneciğim, Anneler Günün kutlu olsun!

Bazen en çılgın arkadaşım bazen en olgun dostum olarak hayatımda hep farklı rollerde ama kalbimde hep aynı yerdesin ve iyi ki benim annemsin seni çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun.

Beni benden çok seven, beni benden çok düşünen biricik annem. Sen nasıl güzel bir yüreğe sahipsin de her derdime derman olabiliyor, en büyük zorlukları unutturuyor sun. Sen dünyanın en fedakar annesisin, benim güzeller güzeli meleğim sin. Seni çok seviyorum.

Bana yolları göstermek için orada olduğun sürece, hiçbir şey için endişelenmem gerekmiyor. Seni seviyorum anneciğim. Anneler Günün kutlu olsun!

Sizler için Anneler Günü Mesajları

Anneler Günü Mesajları

Gönül bahçemde açan en güzel çiçek sensin. Seni çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun.

Sana layık bir evlat olabilmek için yaşıyorum annem senin hakkın ödenmez. İyi ki varsın, iyi ki benim annemsin.



Hayat yolculuğumun en başından beri beni besleyen, üzerimden duayı hiç eksik etmeyen, benim için her an endişelenen, bana rehberlik eden ve her arayışımda beni destekleyen kişi sendin anneciğim. İhtiyacım olan sevgi için her gün orada olduğunu biliyorum. Anneler Günün kutlu olsun!

Sen bir gülüşünle kışımı yaza çeviren, gözyaşlarımı silen sin. Sen beni hep şefkatle büyüten, hep sevgiyi gösteren sin. Senin hakkın ödenmez. Sana olan minnetim kelimelerle ifade edilemez annem. Seni çok seven, hep sana layık olmaya çalışan evladın.

Anneler Günü Mesajları

Sizler için Anneler Günü Mesajları

Anneler Günü

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir “hayat pastası” yapabiliriz sanırım… Anneler günün kutlu olsun canım annem!

Sen benim gölgem gibi nereye gidersem yanımdasın, sanki bir parçam gibi ne olursa olsun yüreğimin en güzel köşesin desin annem. Anneler günün kutlu olsun.

Çocukken, bana örnek olmak için benden önce; gençken, her ihtiyacım olduğunda beni gözetmek için arkamdan, yetişkin olduğumda ise destek vermek için hep yanımda yürüdün. Her an yanımda olduğun için sana minnettarım. Anneler Günün kutlu olsun!

Penceresiz odamda, ışıkların en nadidesi. Akıl hocam, hayat danışmanım. Yollar ayrıldı ama kalpler asla. Seni seven yavrun anneler gününü unutmadı. İyi ki varsın annem.

Sizler için Anneler Günü Mesajları

Sizler için Anneler Günü Mesajları

Anneler Günü Kutlamaları

Sizler için Anneler Günü Mesajları

Gözyaşı döktüğümde, neşeli olduğumda ya da korktuğum da, yanımda her zaman sen vardın. Her zaman orada olduğunu biliyorum, Anneler Günün kutlu olsun!

Gücüme güç, umuduma umut katan annem. Seni çok ama çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun!



Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucum sensin.. Annemsin. Seni çok seviyorum.

Sen benim ilham kaynağım oldun. Çocuklarım için her zaman senin gibi bir anne olmak istemişimdir, böylece beni yetiştirmiş olduğun gibi onları yetiştirebilirim. Anneler Günün kutlu olsun!

Sizler için Anneler Günü Mesajları

Sizler için Anneler Günü Mesajları

Bana iyi bir insan olmak için ihtiyacım olan her şeyi sen öğrettin. Sen sadece annem değil, aynı zamanda öğretmenim sin. Anneler Günün kutlu olsun!

Dünyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamam. Anneler günün kutlu olsun canım annem.

Her şeye değer senin sonsuz sevgin.. Annem. Seni çok arıyorum.. Çok özledim. Anneler günün kutlu olsun biricik meleğim.

Anneler Günün kutlu olsun anneciğim! Benim annem olduğun için çok mutluyum. Bana her zaman inandığın ve benim için yaptığın her şey için teşekkür ederim. Seni seviyorum!

Sizler için Anneler Günü Mesajları

Sizler için Anneler Günü Mesajları

Benim için her şeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesine.. Anneler günün kutlu olsun Anneciğim.

Annem, hayatımdaki en önemli ve kıymetli varlığım. Anneler gününü kutlamak için az sözcük, çok daha fazla duygu kullanıyorum.



Dün sana kızdığım şeyleri bugün ben yapıyorum anne. Çünkü aslında senin küçük bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum Annem.

Hayatım boyunca beni hep destekledin ve teşvik ettin. Anneler Günün kutlu olsun!

Sizler için Anneler Günü Mesajları

Anneler Günü Mesajları

Anne demek hastalık olduğunda sabahlara kadar yanı başında, hiçbir karşılık beklemeden duran demektir. Çocuk demek ise onu uyandırmak isteyen annesine huysuzluk yapandır. Annem, iyi ki varsın! Anneler gününü kutlarım.

Bu güne kadar gördüğüm en güzel anne olduğun için teşekkür ederim! Anneler Günün kutlu olsun!

Anne gökte bir ışık, anne parlak bir yıldız anne yoklukta bir düş, ayda bir yaldız anne tutunulan bir dal, dertlerin garip çizgisi anne gözümdeki yaşların bir virane dizgisi. Anneler günün kutlu olsun canım anam.

Söyleyeceğim hiç bir söz, sevgine ve desteğine teşekkür edemeyecek biliyorum. Anneler Günün kutlu olsun!

Anneler Günü Kutlama Mesajları

Sizler için Anneler Günü Mesajları
Anneler Günü Mesajları

Bugün anneler günü ancak benim için seninle geçirdiğim her gün güzel canım annem. Sen bana en zorlu anlarımda destek oldun, en yakın arkadaş, en yakın baba en yakın kardeş oldun. Her şeyimi sen karşıladın canım anneciğim ve iyi ki benim annemsin. Seni ne kadar sevdiğimi bahsetmeye gerek bile duymuyorum çünkü kelimeler yetersiz kalacaklar biliyorum. Seni her şeyden çok seviyorum!



Dünyanın en güzel annesi, Anneler Günün kutlu olsun. Hayatımda olduğun için sana minnettarım. Bebekliğimden beri bana gösterdiğin sevgi, sabır ve nezaket için teşekkür ederim. Seni çok seviyorum anneciğim!

Artık çocuğun büyüdü ve sana hediye gönderiyor ama anne senin gözünde hep küçük çocuğun olarak kalacağımı da biliyorum. Kaç yaşında olursam olayım hep senin çocuğun olacağım ve sen benim hep üzerime titreyecek sin. İyi ki de böyle! Anneler gününü kutlarım.

Bana karşı duyduğun koşulsuz sevgi için teşekkür ederim. Kimse seninle kıyaslanamaz anne, Anneler Günün kutlu olsun!

Sizler için Anneler Günü Mesajları

Sizler için Anneler Günü Mesajları

Hayattaki en karanlık anlarımda ve her şey kaybolduğunda, asla vaz geçmemem için beni desteklediğin ve hayatımda harika bir rol oynadığın için teşekkürler anne. Seni çok seviyorum, Anneler Günün kutlu olsun!

Teşekkür ederim anneciğim, her şeyi bana öğrettiğin, hasta olduğumda yanımda olduğun, beni yaşama hazırladığın, enfes yemeklerinden yedirdiğin, mutluluklarımı büyüttüğün ve beni her şeye karşı koruduğun için. Daha fazla teşekkür etmek için sayısız sebebim olmasına rağmen buna kağıt yetmiyor, anneler gününü kutlarım.

Karşılıksız tek sevgi annelerin çocuğuna duyduğu sevgidir. Anne olunca anlarsın demiştin ya, şimdi daha iyi anlıyorum annem. İyi ki seninle varım. Anneler Günün kutlu olsun..

Sen benim için peşimi hiçbir zaman bırakmayan sevgi oldun anneciğim. Ne olursam olayım, nerede bulursam bulanayım, sen belki yanımda gelemedin ama her zaman benimle birlikte oldun. Senin yaşamda olman uzaklarda olsak bile beni sana yakın kılıyor. Anne, ben doğduğumdan beri seni seviyorum ve hala ilk günkü kadar aslında çaresizim. Senin yaşamımda olmana ihtiyacım var ve lütfen bu yüzden asla ayrı düşmeyelim birbirimizde. Mesafeler gün geldiğinde kısalır ancak kalp bağımız koptuğunda bunu bir daha sağlayamayız. Ben her zaman senin küçük çocuğun olarak kalacağım, anneler günün kutlu olsun.

Sizler için Anneler Günü Mesajları

Ne zaman zorda kalsam bana bir çıkar yolu buldun. Karanlıkta kaldığımda ay gibi parlayan ışığım, soğukta üşüdüğümde içimi sıcacık ısıtan sevginle her zaman yanımda oldun. İyi ki varsın iyi ki benim annemsin. Anneler Günün kutlu olsun sevgili annem.

Anneciğim, bir günümde değil her günüm desin. Annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyi ki varsın. Anneler Günün kutlu olsun.



Bu dünyadaki en güvenli sığınağım sensin, tüm fırtınaları atlatmamı sağlayacak değerli limanım. Sen benim en güzel şansım sensin, başımın tacısın. Anneler Günün kutlu olsun.

Senin kucağın, merhametin ve sevgi dolu bakışların beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim, Anneler Günün kutlu olsun.

Benim için her şeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesine…Gücüme güç, umuduma umut katan annem, Anneler Günün kutlu olsun.

Sen mutlulukların en büyüğünü, her şeyin en güzelini hak ediyorsun. Seni çok seviyorum. Anneler Günün kutlu olsun.

Sizler için Anneler Günü Mesajları

Bir yanıt yazın