Mübarek Cuma Mesajları

mübarek cuma mesajları

Aklınıza gelen güzel şeyleri duaya dökün. Bakarsınız yol olur, niyet olur, nasip olur; hallolur! Cumanız Mübarek Olsun

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı Cumalar.



Bu Cuma gününün feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Şükür ki karanlığı aşan Cuma’ya ulaşan dualarımız var. Hayırlı Cumalar olsun.

Rabbim! Gönlümün tesbihine umut boncukları dizdin tane tane. Her çekişte Af diyorum ve sığınıyorum Rahmetine. Sen affedicisin affetmeyi seversin. Bizleri de Af Eyle! Dua İle Hayırlı Cumalar.

“Allah’ım! Bize dünyada iyilik, güzellik ve nimet ver, ahirette de iyilik, güzellik ve nimet ver. Bizi ateş azabından koru.” (Buhârî, “De’avat”, 55) Hayırlı Cumalar.

Mübarek Cuma Mesajları

Mübarek Cuma Mesajları

Mübarek Cuma Mesajları

Haya imandandır, iman ise cennettedir. Hadis-i Şerif. Hayırlı Nurlu Cumalar

Çekme dünyanın kahrını kıl beş vakit namazını. Yarın kılarım diyenlerin bugün kıldık namazını. Hayırlı Bereketli Cumalar

Allah’ım gecemizi sehere; seherimizi secdeye; secdemizi de sana ulaştır. Cumanız mübarek olsun.



Esirgeyen ve Bağışlayan Allah’ın adıyla “Her türlü hamd ve övgü, kuluna Kitabı indiren ve onda hiçbir yanlışlığa yer vermeyen Allah’a mahsustur.” (Kehf, 18/1) Dualarınızın kabul olması dileğiyle. Hayırlı Cumalar.

Cuma Mesajları

Bu Cuma gününün feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Cevahir var iken pul neye yarar, aczini bilmeyen kul neye yarar, herkes bir yol tutturmuş gidiyor, Mevla’ya varmayan yol neye yarar. Hayırlı Cumalar.

Cumanız mübarek olsun. Gününüz maddi ve manevi anlamda aydınlık, gönlünüz hoş olsun. Sizi kedere, üzüntüye sevk edecek ne kadar olumsuzluklar varsa sizden her daim uzak olsun. Allah sonumuzu hayretsin. Kurtuluşa erenlerden eylesin. Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumanız Mübarek Olsun.

Dört gecenin gündüzü de gecesi gibi faziletlidir. Allah, o günlerde dua edenin isteğini geri çevirmez, onları mağfiret eder ve onlar bu günlerde bol ihsana nail olurlar. Bunlar: Kadir gecesi, Arife gecesi, Berat gecesi, Cuma gecesi ve günleri. (Deylemi) Cuma günü gusleden kimsenin günahları af olur. (Taberani) Hayırlı Cumalar.

Cuma Sözleri

Mübarek Cuma Mesajları
Hayırlı Cumalar

“Cuma günü öyle bir an vardır ki kul o anda Allah’tan bir şey dilerse Allah mutlaka ona o isteğini verir.” (T490 Tirmizî, Cum”a, 2) Cumanız Mübarek Dualarınız Kabul Olsun.

Allah’ım Senden başka ilah yoktur. Beni Sen yarattın; ben senin kulunum ve gücüm yettiğince Sana olan ahdime ve vaadime bağlıyım. İşlediklerimin (kötülüklerin) şerrinden Sana sığınırım. Üzerimdeki nimetlerini itiraf eder; günahlarımı da ikrar ederim. Beni Affet. Zira günahları bağışlayan ancak Sensin. Hayırlı Nurlu Cumalar.



Allah’ım musibetin yaşandığı bu günlerde tüm insanlara şifa ve sabır ihsan eyle. Bizleri yeniden Cuma saflarında bir araya getirmeyi nasip eyle. Tüm İslam alemine Hayırlı Cumalar.

Kıyamet o gün kopacaktır. Allah’a yakın hiçbir melek, hiçbir gök, hiçbir yer yoktur. Hiçbir rüzgar, hiçbir dağ ve taş yoktur ki, kıyametin kopmasına sahne olacağı için Cuma gününün heybetinden korkmasın. (Buhari, İ. Ahmed) Cumanız Mübarek Olsun.

Mübarek Cuma Mesajları

Cuma Mesajları

Biliniz ki, kalpler ancak Allah’ı anmakla huzur bulur. (Ra’d suresi, 28. ayet.) Cumanız Mübarek Olsun.

Gökten ne yağdı da yer kabul etmedi. Toprağa ne ekildi de bitmedi. Bu dünyaya kim geldi de gitmedi. Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi. Allah’ın rahmeti, mağfireti kime yetmedi. Kim Allah dedi de O yetişmedi. Kim gizli gizli yalvardı da O işitmedi. Kim Rabbim dedi de O buyur kulum demedi. Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle.. Hayırlı Cumalar.

Mübarek Cuma günü yapılacak ibadetlere, diğer günlerde yapılanların, en az iki katı verilmektedir. Buna karşılık ise, Cuma günü yapılan günahlar da iki kat yazılmaktadır. Cuma gününü en hayırlısı ile geçirmek dileğiyle Cumanız Mübarek Olsun.

Mübarek Cuma Mesajları

Allah’ım! Dillere destan, yüreklere ferahlık olan merhametin ile günahlarımızı affeyle. Tüm Müslümanların Cuması Mübarek Olsun.

ALLAH’IM!! Sen seni anlatan dilleri, Seni anlatan halleri, uğrunda gecen günleri, Sevginle dolup tasan aydınlık kalpleri ihsan eyle.İlahi iman verdin; daim eyle, ihsan verdin ; kaim eyle. Bu mesajı okuyan kulunu  ‘Cennetinle, cemalinle müşerref eyle’ Hayırlı Cumalar..



Ey Rabbim! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl. Hayırlı Cumalar.

Dünyada kazanmış gibi görünüp ahirette kaybedenlerden eyleme Allah’ım. Cumanız Mübarek Olsun.

Mübarek Cuma Mesajları

Mübarek Cuma Mesajları

Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.

Dua denizinde, İslam gemisinde, Resulullah gibi bir kaptanla, Kur’an-ı Kerim pusulasıyla, Cennet sahilinde buluşmak ümidiyle.. Hayırlı Cumalar.

Ey Allah’ım aklımızı senin yolunda, nefsimize ve şeytana mağlup etme. Kalplerimizi İslam nuruyla bertaraf et ve günahlarımızı bağışla. Amin! Hayırlı Cumalar.

Kapınıza gelen bir kediye, camınıza konan bir kuşa sırtınızı dönmeyin. Unutmayın ki bu evren bizler kadar onların da. Cumanız Mübarek Olsun.

Güzel Sözlü Cuma Mesajları

Mübarek Cuma Mesajları

Cuma Duası

Her yerde haddini bilen, gönül aynasını silen, mahşerde beraat edip yüzü gülen kullarından eyle bizleri. Dualarda buluşmak dileğiyle.. Hayırlı Cumalar.

Allah’ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı Bereketli Cumalar dilerim.



Ömrüne ömür katılsın, Gönlüne meltem saçılsın. Bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın. Derdine derman, gönlüne iman dolsun. Hayırlı Cumalar.

“Kalbinde kafasında hafızasında hiçbir ayet bulunmayan kimse harap olmuş bir ev gibidir.” (Tirmizi, Fezailül Kur’an 18) Hayırlı Cumalar.

Mübarek Cuma Mesajları

Mübarek Cuma Mesajları

Rabbim! Yolda olana selamet, hasta olana afiyet, darda olana metanet nasip eylesin. Hayırlı Cumalar.

İslam gibi bir dinimiz, Hz. Muhammed (S.A.V) gibi bir peygamberimiz ve mübarek bir Cuma günümüz var. Allah (C.C) dostu, cennetlik kullardan olup dinimize şükredip iman edenlerden yap bizleri Yarabbi. Herkese Hayırlı Cumalar olsun.

Rasûlullah (S.A.V) şöyle buyurdu: “Fakirleri kollayıp gözetiniz. Aranızdaki zayıflar sayesinde Allah’tan yardım görüp ve rızıklandığınızdan şüpheniz olmasın.” (Ebû Dâvûd, Cihâd 70) Cumanız Mübarek Olsun.

Güzel Mevla’m! Size sizde görmek istediklerini yaşatsın. Cumanız mübarek olsun!

En Güzel Cuma Mesajları

Mübarek Cuma Mesajları
Cuma Mesajları

Af dilemekten çekinmeyin, Hiç bir günah Allah’ın Rahmetinden büyük değildir. Hayırlı Cumalar.

Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. Saadetler hepimizin olsun. Ne kurulan bağlar bozulsun ne de dostlar unutulsun. Cumanız Mübarek Olsun.

Allah’ım bize “İnşallah olur” diye dua edip hayalini kurduğumuz her şeyin “Çok şükür oldu” sevincini yaşat. Hayırlı Cumalar.

Duaların geri çevrilmeyeceği bugün de Rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın güzel Mevlam. Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (sav) şefaati üzerinize olsun. Hayırlı Cumalar.

Çok Özel Cuma Mesajları

Mübarek Cuma Mesajları
Mübarek Cuma Mesajları

Allah’ım, Sen yardım istenilen sensin, dualar ancak sana ulaşır, duaları sen kabul edersin. Güç ve kuvvet ancak Allah ile birlikte vardır (Tirmizî, “De’avât”, 94) Cumanız Mübarek olsun.

Gülün güzeli baharın başında çiçek verendir. Dostun güzeli, vefası uzun sürendir. İnsanın özeli, umulmadık anda selam gönderendir. Allah’ın Selamı ve Rahmeti, Bereketi üzerinize olsun. Hayırlı Nurlu Cumalar.



Allah’ım gecemizi sehere; seherimizi secdeye; secdemizi de sana ulaştır. Cumanız Mübarek Olsun.

Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizle olsun. Hayırlı Cumalar dilerim.

Dualı Cuma Mesajları

Mübarek Cuma Mesajları
Cuma Mesajları

Allah’ım rızkımıza bolluk, kalbimize ferahlık, ömrümüze bereket ver! Hayırlı Cumalar.

Nefret olan yere sevgi, ümitsizlik olan yere ümit, üzüntü olan yere sevinçler dolsun taşsın inşallah. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Allah’ım! Seni zikretmek, nimetlerine şükretmek ve sana en güzel biçimde ibadet etmek konusunda bana yardım eyle. (İbn Huzeyme, Dua, 751) Cumanız Mübarek Olsun.

Bir gül kurur, kalpteki sevgi kurumaz. Yağan yağmur durur, gönüldeki fırtına durmaz. Her şey unutulur ama sevilen insanlar unutulmaz. Cumanız Mübarek olsun.

Rabbim, bu güzel günde, dilimizi duasız, dualarımızı cevapsız bırakmasın. Hayırlı Cumalar.

Mübarek Cuma Mesajları

Mübarek Cuma Mesajları

Rabbim, yarar getirmeyen bilgiden, korkmayan kalpten, duyulmayan duadan, doymak bilmeyen nefisten, açlıktan ki o kötü bir arkadaştır hıyanetten ki o ne kötü sırdaştır tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, kocamaktan, ezel-i ömre döndürülmekten, deccal fitnesinden kötülüğünden, kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnesinden Sana sığınırım. Yüce Allah mübarek Cuma-ı şerif hürmetine hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini nasip ve müesser eylesin.

Belki kalbindir acıyan, belki bedenin, belki de ruhundur kıvranan. Belki de bin bir türlü muamma.. Her ne durumda olursan ol diline yakışır bu Dua. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimii. YA Rabbi; Razı olmadığın şeylerden ne yapmışsak hepsini affet. Hayırlı Cumalar.



Bir gün dünyaya ait bir derdin olursa Rabin’e dönüp benim büyük bir derdim var deme, derdine dönüp benim büyük bir Rabbim var de. Hayırlı Cumalar..

Bu dünya fani sakın güvenme kimseye! Giden gelmez, gelen durmaz, Allah sevgisi gönülden çıkmaz! Gönlünüz iman cennet mekanınız olsun, Hayırlı Cumalar arkadaşlar.

Mübarek Cuma Mesajları

Ya Rab, kusurumuzu affet. Bizi Kendine kul kabul et. Cumanız Mübarek Olsun.

Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur “an-ı Kerim’i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap, Hayırlı Cumalar

Ya Rabbi; sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme. Hayırlı Cumalar.

Kuşkusuz bu Kur’an en doğru olana iletir; dünya ve ahiret için yararlı işler yapan müminlere, kendileri için büyük bir mükafat olduğunu müjdeler. İsrâ, 9 Cumanız Mübarek Olsun.

Dostlara Cuma Mesajları

Mübarek Cuma Mesajları

”Hiçbir amel, aç bir karnı (Allah için) doyurmaktan daha faziletli olmadı.” HADİS-İ ŞERİF. Cumanız Mübarek Olsun.

Bizleri nimetlerine şükreden, takdirine rıza gösteren, bela ve musibetlere sabreden, korktuklarından emin, umduklarına nail olan bahtiyar kullarından eyle Allah’ım! Hayırlı Bereketli Cumalar.



Allah sizi, siz ağlarken ağlayacak, gülerken gülecek, dua ederken dua edecek kalplere komşu etsin. Hayırlı Cumalar.

Muhakkak senin, insanlara güler yüzle selam vermen, bir sadakadır. Hadis-i Şerif. Cumanız Mübarek Olsun.

Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Hayırlı Cumalar.

Cuma Kutlama Mesajları yazımız da ilginizi çekebilir.
Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.
Daha fazla Cuma Mesajı için buraya tıklayınız.
Mübarek Cuma Mesajları

Bir yanıt yazın