Dostlara Doğum Günü Kutlama Mesajları

Hayatında en güzel gülüşler senin olsun, en karanlık gecelerde en parlak ışık senin olsun, bu gün o kadar mutlu ol ki gözlerine yaşlar dolsun. Bugün senin en güzel günün doğum günün kutlu olsun.

Yılların sormadığı, yolların yormadığı, kimsenin unutmadığı bir ömür için bu doğum günün yeni bir başlangıç olmasını dilerim. İyi ki doğdun canım benim.



Umutlarını ve neşeni koruyacağın, hayattaki zorlukların seni yıldırmayacağı bir yıl geçirmeni diliyorum. Güzel yaşlara..

Yüzündeki sevginin bir an olsun bile eksilmediği, aksine her gün daha artacağı güzel bir yaş geçirmeni dilerim. İyi ki doğdun.

Dostlara Doğum Günü Kutlama Mesajları

Hareketli Doğum Günü Mesajları yazımızı ziyaret edebilirsiniz.
Dostlara Doğum Günü Kutlama Mesajları

Hayatında istediğin her şeyin gerçekleşeceği güzel bir yıl diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.

Umarım bu yıl sana bol miktarda gülümseme, mutluluk ve fırsat sunar. Doğum günün kutlu olsun!

Bu yıl harika başlangıçların yılı olacak. Yeni ve heyecan verici deneyimlerle geçecek bir yıl dileğiyle!

Gülmen için benim devamlı yanında olmam gerekiyor, uzakta olsam da kalbim hep seninle birlikte atıyor seni çok seviyorum doğum günün kutlu olsun.

Dostlara Doğum Günü Kutlama Mesajları

Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım. Allah hep gönlüne göre versin mutlu yıllar.

Yeni yaşın önce sağlık ve huzur, sonra dilediğin tüm mutlulukları getirsin sana… Nice yıllara…



Bu yıl senin yılın olacak. Umarım tüm hayallerin gerçekleşir. Doğum günün kutlu olsun!

Her yıl doğum günü pastasına koyduğun mumların fazlalaşması seni asla üzmesin. Her mumun sana biraz daha gülümseme getireceğini bil. İyi ki doğdun!

En Güzel Doğum Günü Resimleri

Dostlara Doğum Günü Kutlama Mesajları
Doğum Günü Kutlama Mesajları

Beni desteklemek ve cesaretlendirmek için her zaman yanımda oldun. Ben de her doğum gününde senin yanında olacağım. Umarım mutluluk dolu bir yıl geçirirsin. Doğum günün kutlu olsun!

Fedakar olan insan, gönülden sevendir. Yürekli olan insan, kendini bilendir. Umutlu olan insan, yaşamı sevendir. Unutmayan bir arkadaş ise uğrunda ölmeye değen kişidir. Doğum günün kutlu olsun arkadaşım..

Tüm hayatın tıpkı bugün olduğu gibi gülümseme, eğlence ve müzikle dolu olsun. Nice senelere canım!

Pastanın üzerindeki mumları asla sayma. Çünkü sen hala o neşeli, eğlenceli ve güzel/yakışıklı kadın/adamsın. Doğum günün kutlu olsun!

Doğum Günü Mesajları

Sevdiklerin ile birlikte geçireceğin güzel bir yıl yaşarsın umarım. Neşe dolu bir yıl geçirmen dileğiyle.

Hayatın acılarının uğramayacağı, mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçirmeni dilerim. Nice mutlu yıllara.



Hissettiğin yaşta geçireceğin neşeli ve keyifli bir 365 gün olur umarım senin için. Doğum günün kutlu olsun.

Kötü günlerin geçmişte kalacağı, güzel günlerin ise her gün yaşanacağı güzel bir yıl geçirmeni diliyorum. Önündeki 365 gün boyunca yeryüzündeki iyi olan şeylerle karşılaşmanı diliyorum. Güzel yıllar dilerim.

Dostlara Doğum Günü Kutlama Mesajları

Dostlara Doğum Günü Mesajları

Umarım doğum günün ileride yaşayacağın mutlu ve güzel anların ilk günü olur. Yeni yaşında hayatındaki en her şey daha iyi gider ve yüzündeki gülümseme eksik olmaz. Doğum gününü en içten dileklerim kutluyorum.

Bu güzel gününde yanında olamamak beni ne kadar üzüyor olsa da kalbimle hayatının her anında yanında olduğumdan emin olabilirsin. Yeni yaşında her dileğin gerçek olsun, neşen hiç eksilmesin, iyi ki doğdun ve varlığın ile bizi mutlu ettin.

Üzüntülerini bir kenara bırakacağın, mutlulukları ve sevinçleri her dakika yanında olup seni yalnız bırakmayacak bir yıl dilerim. Umarım önümüzdeki 365 gün boyunca yüzün güler ve hayatında neşe hiç eksik olmaz. Doğum günün kutlu olsun, nice güzel yıllara.

Dünyadaki en şanslı insanım çünkü her zaman yanımda dünyanın en iyi arkadaşı var. Doğum günün kutlu olsun!

Dostlara Doğum Günü Kutlama Mesajları

İyi ki Doğdun Kartları

Dostlara Doğum Günü Kutlama Mesajları

Her zaman harika bir arkadaş olduğun için teşekkürler. Doğum günün kutlu olsun!

Ne zaman bir derdim olsa, dinlemek için orada olduğun için teşekkür ederim. En iyi arkadaşım olduğun için çok şanslıyım. Nice senelere…



Seni sadece en iyi arkadaşım olarak görmüyorum. Sen artık ailemden biri gibisin. Nice senelere kardeşim!

Tanıştığımız zamanı hala hatırlıyorum, o zamanlar çocuktuk! Ve yıllar sonra şimdi de, ilk günkü gibiyiz. Dostum, umarım tüm dileklerinin gerçekleşeceği mutlu bir yıl geçirirsin!

Dostlara Doğum Günü Kutlama Mesajları

Doğum Günü Mesajları

Canım arkadaşım, seninle bir yıl daha geçirdiğim için çok mutluyum. Umarım sonsuza dek arkadaş olarak kalırız. Doğum günün kutlu olsun!

Umarım bu yıl, bir önceki yıldan daha da iyi geçer. Çünkü sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun. Nice senelere canım dostum!

Yeni yaşını kutlar, eski yaşını şutlarım. Yeni yaşın mutlu, doğum günün kutlu olsun.

Arkadaşlıklar vardır kardeşlikten öte, Sevgiler vardır sevgiliden öte. Canım arkadaşım en güzel günün kutlu olsun. Bundan sonraki her yaşın bir öncekinden daha umutlu ve mutlu olsun.

Dostlara Doğum Günü Kutlama Mesajları

Doğum Günü

Sıcak havalarda klimalı ortama girildiği zaman yaşanan mutluluğu, yılın her günü yaşayacağın güzel bir yaş dilerim. Nice güzel, mutlu yıllara.

Sevgilerin ve mutlulukların en güzelini yaşayacağın, en güzel deneyimlerin hayatına yön vereceği, geçmiş yıllarından daha güzel bir yıl dilerim. Gökyüzündeki maviliklerin huzurunu hissedeceğin yeni bir yaş olur umarım. İyi ki doğmuşsun.



Umuyorum ki yeni yaşında mutluluk ve sevinçler hep seninle yol alır. Sen tanıdığım en eşsiz ve en güçlü insanlardan birisin. Diliyorum ki yeni yaşında tıpkı senin gibi olsun. Nice mutlu anılara.

Her doğum günü yeni maceralara atılacağın günün ilk adımıdır. Umuyorum ki yeni maceraların sana yalnızca mutluluk ve huzur getirir. Güzel bir yıl geçirmen dileğiyle, iyi ki doğdun!

Dostlara Doğum Günü Kutlama Mesajları

iyi ki doğdun mesajları

Pastan süslü, mumun alevli, doğum günün kutlu olsun arkadaşım. Nice mutlu yaşların olsun.

Bugün mutlu olursun, tüm dertlerini unutursun. Doğum günün bugün senin, daha ne diye somurtup durursun!

Bir seni bir de boş geçen dersleri sevdim. Doğum günü kutlu olsun, tüm dileklerin kabul olsun.

Yaşanmışlıklar güzeldir, geçmişte kalsa da. Doğum günün özeldir bir ben hatırlasam da.

En Yeni Doğum günü Mesajları

Dostlara Doğum Günü Kutlama Mesajları

doğum günün kutlu olsun

Koca bir çölde kum tanesi olmak ya da okyanusta su damlası, ama en güzeli milyonlarca insan arasında senin arkadaşın olmak. Nice mutlu yaşlara arkadaşım…

Hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi dolu günler senin olsun arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun.



Bu doğum gününde bir yıl daha yaşlanmış olmanı kutluyoruz. Sahi kaç oldun sen? Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım, birlikte yaşlanmak dileğiyle.

Ay inanmıyorum o kadar oldun mu sen? Ama üzülme canım her yaşın güzelliği bir başka. Doğum günün kutlu olsun arkadaşım, sağlıklı ve mutlu nice yaşların olsun.

Dostlara Doğum Günü Kutlama Mesajları

Dostlara Doğum Günü Kutlama Mesajları

Sen çevrendeki insanlara her zaman ilham oldun ve onları her zaman destekledin. Sen etrafındaki insanlar için bir lütufsun. İyi ki doğdun!

İyi ki doğdun arkadaşım, lütfen bu mesajı sakla seneye başıma masraf çıkarma. Seni seviyorum, nice yaşlara.

Doğum günü pastan senin kadar tatlı, doğum günü partin de senin kadar unutulmaz olsun. Mutlu yıllar!

Keşke senin gibi her hareketiyle insanları mutlu eden biri olabilsem, ama senden daha iyi biri olmanın yolu yok. Doğum günün kutlu olsun!

Dostlara Doğum Günü Kutlama Mesajları

Doğum Günü Kutlama Mesajları
Sosyal Medya hesaplarımızdan yazılarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın