Mesajlarla Ramazan BayramıMesajlarla Ramazan Bayramı

Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, mutlu umutlu, bereketli bir Bayram dileriz. Bayramınız Mübarek olsun.

Mübarek Ramazan Bayramının size ve sevdiklerinize mutluluk, huzur ve refah getirmesi dileğiyle.. Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.



Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle..

Mesajlarla Ramazan Bayramı

Mesajlarla Ramazan Bayramı

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, bayramınız kutlu olsun.

Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dileriz.

Ramazan Bayramının size ve ailenize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum.

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.



Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayına veda ederken birlik ve beraberlik duygularımızın perçinlemesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesi dileğimle Ramazan Bayramını kutluyorum.

Mesajlarla Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Resimli Bayram Mesajları

Mesajlarla Ramazan Bayramı

İslam alemine ve bütün insanlığa mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle herkesin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum

Rahmet deryasında gönüllerin sevgiye ve dostluğa dönüştüğü Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun.

Bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan Ramazan Bayramı kutlu olsun.

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Ramazan Bayramınız mübarek olsun!



Sevgi ve saygının daha da güçlendiği, hoşgörü ve dayanışma duygularının pekiştiği, aile ve milletimizin birleştirici özel günlerinden Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Cenab-ı Hak tuttuğumuz oruçları, yaptığımız hayırları kabul etsin. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Mesajlarla Ramazan Bayramı

Mesajlarla Ramazan Bayramı

Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dileriz.

 

Ramazan Bayramının size ve ailenize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum.

 

İslam alemine ve bütün insanlığa mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle herkesin Ramazan Bayramını kutluyorum.

Ramazan Bayramı mesajları

Ramazan Bayramı Kutlama Kartları

Mesajlarla Ramazan Bayramı

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği.. Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı. Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.



Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Ramazan Bayramınız bereketli olsun!

Hayırlı Bayramlar

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da size ve ailenize mutluluk ve neşe getirmesi dileğimle Ramazan Bayramınızı kutluyorum.

Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların kabul olsun bu bayramda. Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun!

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Rahmet deryasında gönüllerin sevgiye ve dostluğa dönüştüğü Ramazan Bayramınız Mübarek olsun.



Bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan Ramazan Bayramı kutlu olsun.

Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

Mesajlarla Ramazan Bayramı

Mesajlarla Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramının güzelliğini ve bereketini yaşadığınız, sevdiklerinizle birlikte Nice Bayramlar dilerim.

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın!

Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle..

Rabbimin sevdiği, sevindirdiği ve razı olduğu kullardan olabilmek ümidiyle, iyi bayramlar.

Bayram Kartları

Mesajlarla Ramazan Bayramı
Mesajlarla Ramazan Bayramı

Ne şanslıymışız, dostlarla olduğumuz günlerde. Bir kez daha öğrendik sağlık en büyük şükür sebebiymiş. Dilerim son olsun. İyi Bayramlar.

Bayramın dili yok. Olsaydı insanoğluna ‘barışın, affedin ve sevin’ derdi. Siz, bu sessiz çağrıya kulak verin. Bayramınız kutlu olsun.

Hafif bir rüzgar dalgalandırır denizi… Bir güzel söz de güzelleştirir insanları. Yüzünden gülümseme, evinden bereket eksik olmasın. İyi bayramlar!

Ramazan Bayramı Mesajı

Her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerinizle birlikte geçmesini diler; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.



Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, küslerin barıştığı, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Ramazan Bayramınız Mübarek olsun!

Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun.

Ramazan Bayramı

Etkileyici Bayram Mesajları

Mesajlarla Ramazan Bayramı

Her bayram sabahı inanan bütün gönüller aydınlanır. Her akşam gökyüzünde sevgi ışıltılı kandiller yanar. Senin de benim gönlümü aydınlattığın gibi bayramın aydınlık olsun, ışığın hiç sönmesin. Ramazan bayramın kutlu olsun!

Benim için en güzel bayram, seninle olduğum zamandır. Mutlu bayramlar.

Ramazan mesajları olmazsa olmazlar arasındadır, seni sevdiğimi tekrar söylemek için çok da güzel bir fırsattır. Bayramlar sevenleri buluşturur, birlikte mutlu olmak gibisi yoktur!

Ramazan Bayramı

Bayram demek, barış ve kardeşlik demektir. Bayram demek, hatırlama, hatırlanma, heyecan ve huzur demektir. Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Bayramlar; dargınlıkların unutulduğu, incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır. Kurban Bayramınız kutlu olsun.



Bütün İslam aleminin Kurban Bayramını kutlar, bu mübarek ayın tüm insanlığa barış, huzur ve hoşgörü getirmesini temenni ederim.

Her bayram aynı heyecanla beklenir, aynı sevinçle yaşanır. Ailemizden, sevdiklerimizden uzak geçirdiğimiz bayramlar da var elbet. Ne kadar uzak olsak da kalbimiz hep onlarla.

Tüm inananlar birbirlerine daha çok yakınlaşsın, dargınlıklar ortadan kalksın, kardeşlik ve dostluk duyguları daha da kuvvetlensin. Tüm insanlar neşe ve mutluluk denizinde yüzsün. İyi Bayramlar!

Özlemleri gideren, her türlü dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan bayramlar, sevgi ve hoşgörü duygularını güçlendirerek, sevinç ve mutluluğu yaşadığımız özel günlerdir. sizin ve ailenizin Kurban Bayramını tebrik ediyorum.

Sizler için hazırlanan daha fazla Bayram Mesajlarına buradan ulaşabilirsiniz.
Sosyal medyadan yayınlarımızı takip edebilirsiniz.
Mesajlarla Ramazan Bayramı

Bir yanıt yazın