23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resimli

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resimli

Mustafa Kemalin Atatürk Türkiye Cumhuriyetini emanet ettiği kişileriz biz. Bu miras yücelerek diğer bir nesille geçer. Türkiye Cumhuriyeti ve Ulusunun Egemenliği hep daim olacaktır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

Dini, dili, ırkı ne olursa olsun. Teni beyazmış, siyahmış kimin umurumda? Tüm çocuklarımızın  Bayramı Kutlu Olsun.

Bağımsızlığın kıymetini bilen çocuklarımız geleceğimizin en büyük teminatıdır. Mustafa Kemal Atatürk.

Ulusal egemenlik, ulusun namusudur, onurudur. Mustafa Kemal Atatürk.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Mustafa Kemal Atatürk.



Çocuklarımızı artık düşüncelerini hiç çekinmeden açıkça ifade etmeye, içten inandıklarını savunmaya, buna karşılık da başkalarının samimi düşüncelerine saygı beslemeye alıştırmalıyız. Mustafa Kemal Atatürk.

Bugünün küçükleri, yarının büyükleridir. Bir çocuğu eğitmek o ülkenin kaderini belirler. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resimli

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 

Sevgili çocuklar; biliniz ki bayrağını, vatanını, milletini, ailesini ve arkadaşlarını seven çocukları. Mutlu bir gelecek, bilimde, teknolojide çağı yakalamış, hatta çağın üstüne çıkmış bir Türkiye beklemektedir. Bayramınız kutlu olsun.

Vatanı korumak, çocukları korumakla başlar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Çocuklar sizler, Türkiye’yi bugünkü seviyeye getiren nesillerin izinden gideceğinize, ülkenin huzuru, refahı ve gelişmesi için zorluklar karşısında yılmayacağınıza inancımız tamdır. Bayramınız Kutlu Olsun.

Yarının teminatı olan çocuklarımıza yarının gözüyle bakalım ki yarınlarımız aydınlık olsun.

Çocuklar geleceğe gönderdiğimiz ve asla göremeyeceğimiz mesajlardır.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resimli

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında bizlere bu vatanı emanet eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyor milletimizin egemenliğimi çocuklarımızın bayramını kutluyorum.



Her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik eder geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza ömür boyu başarılar dilerim.

Küçük hanımlar, küçük beyler. Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa gark edecek sizsiniz. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz çocuklar!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resimli

23 Nisan

Bütün cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır. O da milli egemenliktir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir.

Ulusal egemenlik öyle bir ışıktır ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar yok olur.

Gelecek için hazırlanan vatan evlatlarına, hiçbir güçlük karşısında yılmayarak tam bir sabır ve metanetle çalışmalarını ve öğrenim gören çocuklarımızın ana ve babalarına da yavrularının öğreniminin tamamlanması için hiçbir fedakarlıktan çekinmemelerini tavsiye ederim.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resimli

23 Nisan Çocuk Bayramı 

Aziz milletimizin yokluklar ve güçlükler içerisinde istiklal mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, bugün daha çağdaş bir Türkiye için ortaya koyduğumuz çabanın da ilham kaynağıdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Türk milletinin geleceği, bugünkü çocuklarının doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır. Bayramınız Kutlu Olsun.



Varlığından güç aldığımız çocuklarımız ve gençlerimiz, bu konudaki en büyük teminatımızı oluşturmaktadır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resimli

23 Nisan

Tüm insanlığın ortak amacı olan, barış ve kardeşlik içinde bir dünyanın kurulması, siz çocuklarımızın eseri olacaktır. Sevgi dolu yüreğiniz, hoşgörünüz ve iyi niyetiniz barışın temelini oluşturacaktır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Bugün bir kez daha bu anlamlı günü tüm dünya çocuklarıyla birlikte kutlama mutluluğunu yaşıyoruz. İnanıyoruz ki, yarınlarımızı temsil eden çocuklarımız geçmişten aldıkları güçle, geleceği şekillendirecek, müreffeh bir Türkiye’nin, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli roller üstleneceklerdir. Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resimli

23 Nisan

Yüzlerinde gülücüklerin, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmamasını temenni ettiğimiz, bunun için büyük gayret sarf ettiğimiz bütün çocuklarımızın ve Türk ulusunun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, başta Büyük Önder Atatürk olmak üzere, ilk meclisin kurucu üyelerini, ülkemizin bağımsızlığı ve egemenliği uğrunda canlarını feda eden bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.



Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde ve ilkeleri doğrultusunda, toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, çağdaş düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resimli

23 Nisan

23 Nisan 1920 ulusal egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş günü. Mustafa Kemal Atatürk bir bayram olarak kabul ederek, çocuklara gösterdiği değeri ve önemi, milletine duyduğu inancını ve sevgisini bir kez daha göstermiş bulunmaktadır.

Bu Bayramı şen, şakrak, cıvıl cıvıl, rengarenk bir ortamda kutlamaları dileği ile bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarım.

Çocuklarımıza yaşatacağımız bayram sevinci, onların ulusal egemenlik bilinci ve ulusal egemenlik değerleriyle bütünleştiğinde değer kazanacak ve anlam bulacaktır.. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resimli

23 Nisan

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbi duygularımla kutlarım.

Çocuklarımıza gereken özeni göstermek, onlara güzel yarınlar hazırlamak, aslında geleceğimizi sağlam temeller üzerinde kurmamız anlamına gelmektedir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!



23 Nisan’ın, sadece milli egemenlik bayramı olarak değil, aynı zamanda çocuk bayramı olarak kutlanmasının özel bir anlamı vardır. Bu, milletimizin ve Atatürk’ün siz çocuklara verdiği önemin, inancının ve güveninin en önemli göstergesidir.Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resimli

23 Nisan

23 Nisan, bu ülkede her çocuğun üzerine doğar doğmaz iliştirilmiş ve oradan asla alınamayacak bir bağımsızlık hediyesidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!

Yeni Türkiye Devletinin yapısının ruhu, milli egemenliktir. Milletin kayıtsız şartsız egemenliğidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

Yüce milletimizin ve devletinin geleceği olan yavrularımız; sizler milletimiz ve ortak değerlerimiz için umut ve güven kaynağısınız. Siz; sizden sonra gelecek olan nesillerin, sizler gibi mutlu ve umutlu olabilmesi için büyük sorumluluklar üstleneceksiniz. Bu nedenle size inanıyor ve sonsuz bir güven duyuyoruz. Biliyoruz ki, yarınlarımız emin ellerdedir. Bayramımız kutlu olsun



23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Dünyada ilk ve tek bunu düşünen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, sevgi ve minnetle anıyorum.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resimli

23 Nisan

23 Nisan biz insanların arasındaki bağı güçlendiren çok önemli bir gün. O kadar önemli ki tüm insanların din, dil, ırk, mezhep fark etmeksizin yaşayabileceğinin kanıtlayan ve bunun için çaba sarf eden bir bayramdır.

Tüm dünya çocuklarının Bayramı Kutlu Olsun.

Dünyada çocuklara ithaf edilen ilk ve tek bayram. Ne güzelsin 23 Nisan!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resimli

23 Nisan
Sizler için hazırlanan daha fazla Bayram Mesajlarına buradan ulaşabilirsiniz.
Sosyal medya hesabımızdan yayınlarımızı takip edebilirsiniz.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resimli

Bir yanıt yazın