Miraç Kandili Mesajları

Miraç Kandili Mesajları

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle.. Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun.

Büyük Allah’ım ! Sen affedicisin, affetmesini seven ve bilensin. Sen bizleri bu mübarek Miraç Kandili hatırına affı mağfiret eyle. Hayırlı Kandiller.



Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun.

Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun. Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun.

Miraç Kandili Mesajları

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı Kandiller.

Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun. Allah size sevdiklerinizle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım. Eller semaya kalkıp yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak. Miraç Kandiliniz Mübarek, dualarınız kabul olsun.

Allah’ın aşkıyla yan bu gece. Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. Miraç Kandiliniz Kutlu Olsun.

Miraç Kandili Mesajları

Miraç Kandili Mesajları

Kandil Mesajları

Miraç Kandili Mesajları

Ellerin duaya uzandığı sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu Mübarek günde tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle.. Hayırlı Kandiller



Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin. Miraç Kandiliniz mübarek olsun. Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz daim olsun. Miraç Kandiliniz kutlu olsun.

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, bin bir hayalin gerçekleri bulsun. Her türlü duaların kabul olsun. Miraç kandilin mübarek olsun.

Miraç Kandili

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla’ya aç.. Bugün günahlarından olabildiğince kaç çünkü bugün Miraç kandili. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin Mevla’ya yöneldiği bu mübarek gecenizi kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, Miraçtan iner gibi gel gel. Bekliyoruz yıllardır. Kandiliniz mübarek olsun.

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, dualarınız kabul, miraç kandiliniz kutlu olsun.

Miraç Kandili Mesajları

Kandil Mesajları

Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmesine vesile olan bu mübarek kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.



Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz Mübarek Olsun.

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun.

Miraç Kandili Mesajları

Miraç Kandili Mesajları

Gül bahçesine girenler, gül olmasa da gül gibi kokarlar. Kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun bu gece. Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun

Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Miraç kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.



Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve Onun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Miraç kandiliniz hayırlı olsun.

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek Miraç kandilinizi kutlarım. Allah’a emanet olun. Güzel kandiller..

Miraç Kandili Mesajları

Kandiliniz kutlu olsun

Sitemizde yayınlanan en güzel Dini Mesajlara buradan ulaşabilirsiniz.

Sosyal Medya hesaplarımızdan yayınlarımızı takip edebilirsiniz.

Miraç Kandili Mesajları

Bir yanıt yazın