Dualı En Güzel Cuma Mesajları

Dualı En Güzel Cuma Mesajları

Büyük Allah’ım!! Her yerde haddini bilen, gönül aynasını silen, Mahşerde beraat edip yüzü gülen kullarından eyle bizleri. Cumanız Mübarek Olsun.

Dünyada bir olan sende bin olsun. Kainatta damla olan sende okyanus olsun. El açıp dua ettiğin her şey bugün kabul olsun. Hayırlı Cumalar.

Ey büyük Rabbim. Hayrı ve şerri ayırt edebilmeyi, imtihan olarak verdiklerine yürekten Amenna diyebilmeyi, göstermiş olduğun yolda yürümeyi, Senin yolundan ayrılmamayı, Seni en çok sevenlerden olmayı bana ve sevdiklerime nasip eyle. Cumamız Mübarek Olsun



Elleriniz açık, kalbiniz sevgi dolu olsun gözlerinizde iki damla yaş olsun sağanak sağanak yağan rahmet dergahından bir damla da size nasip olsun. Kardeşliğin en güzeli duadır kardeşler, dualarınız kardeşleriniz için olsun. Cumanız gibi bütün günleriniz rahmet olsun.

Allah’ım! Ümidimi kaybettiğimde, senin yazdığın kaderin, hayallerimden daha güzel olduğunu bize hatırlat.. Hayırlı Cumalar Olsun.

Yüce Rabbim, nefsimize ‘celaliyle’, kalbimize ‘cemaliyle’, hayatımıza ‘hikmetiyle’, hatalarımıza ‘rahmetiyle’, mahşerde ‘Muhammediyle’(s.a.v) yardım etsin inşallah. Hayırlı Cumalar.

Dualı En Güzel Cuma Mesajları

Cuma Mesajları

Umutsuzluk yok. Gün gelir; gül açar, bülbül öter. Hayırlı Cumalarımız olsun.

Dünyada kazanmış gibi görünüp ahirette kaybedenlerden eyleme Allah’ım. Hayırlı Cumalar.

Dua aşktır, Dua huzurdur, Dua umuttur.  Hayırlı Huzurlu Umutlu Aşk Dolu Hayırlı Cumalar Olsun.

Bu mübarek Cuma günü hürmetine evlerimizi aşsız, dillerimizi duasız bırakma. Evlatlarımızı hayırlı, bedenimizi sağlıklı, işlerimizi başarılı kıl. Fakirlere yardım et, zalimlere fırsat verme Ya Rabbim! Hayırlı Cumalar dilerim.

Sağlık, mutluluk, huzur olsun. Sevdikleriniz yanınızda, dünyanız barış dolu olsun. Allah’ın selamı üzerinize olsun. Cumanız Mübarek Olsun

Dualı En Güzel Cuma Mesajları

Dualı En Güzel Cuma Mesajları

Ey Rabbim! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla . Bizlere Merhamet buyur. Hayırlı Cumalar

Ey Büyük Allah’ım, nefsimizi şeytana mağlup etme. Kalplerimizi İslam nuruyla bertaraf et ve günahlarımızı bağışla.. Amin! Hayırlı Cumalar.



Kalbimiz iman ile gönlümüz İslam ile dilimiz Kur’an ile kulağımız ezan ile gözümüz nur ile dolsun… Evimiz huzurlu ve neşeli  ve bereketli olsun. Cumamız Mübarek olsun.

Huzur ve güven içinde yenen kuru bir ekmek, endişe içinde yenen baldan daha tatlıdır. Hayırlı Cumalar.

En Güzel Cuma Mesajları

Rabbim sizi her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden,  Cennette gezenlerden eylesin! Hayırlı Cumalar

Ey nefsim! Şeytana yem olmak mı yoksa cennette gül olmak mı niyetin? Bırak yakamı secde edeyim. Sen huzura er, ben imanla öleyim. Rabbim hepimizi imanla ölen kullarından eylesin. Amin! Hayırlı Nurlu Cumalar.

Allah’ım, omzumuzda onca günah yüküyle sana açtık ellerimizi. Derinden bir of değil, yürekten bir af diliyoruz. Hayırlı bereketli Cumalar.

Nefret olan yere sevgi, ümitsizlik olan yere ümit, üzüntü olan yere sevinçler dolsun taşsın inşallah. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Resimli Cuma Mesajları

Dualı En Güzel Cuma Mesajları
Dualı Cuma Mesajları

Allah seni korur. Sen Allah’ın sana verdiklerini koru. Cumanız Mübarek Olsun.

Ben hakkımı Allah’a emanet ettim. Hak edene helal etsin. Cumanız Mübarek Olsun.

Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizle olsun. Hayırlı Cumalar dilerim



Allah’ım; bizleri rahmetinin o engin lütfuyla bağışla, bize merhamet et. Bize hidayet ver ve sırat-ı müstakimden ayırma. Hayırlı Cumalar.

Ey Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı nurlu Cumalar dilerim.

Dualı En Güzel Cuma Mesajları

Dualı En Güzel Cuma Mesajları

Dualı En Güzel Cuma Mesajları

Her iyilik bir sadakadır. Sadakalarınız bol olsun. Cumanız Mübarek Olsun.

Hayali Allah Rızası olanın hayal kırıklığı olmaz. Cumanız Mübarek Olsun.

Rabbim Üzüntülerimizi anlık, Sevinçlerimizi ömürlük, Dualarımızı tez zamanda kabul eyle. Amin! Hayırlı Cumalar..

Allah’ın Selamı Rahmeti, Bereketi üzerimize olsun! Günümüz aydın Cumamız Mübarek Olsun! Hayırlı Cumalar.

Allah’ım; bizleri rahmetinin o engin lütfuyla bağışla, bize merhamet et. Bize hidayet ver ve sırat-ı müstakimden ayırma. Hayırlı Cumalar.

Dualı En Güzel Cuma Mesajları

Allah’ın Rahmeti üzerinize, huzuru gönlünüze doğsun. Hayırlı Cumalar.

Gönlümüzden geçenler ömrümüze yazılsın. Cumanız Mübarek Olsun.



Cennet bahçelerinin gülleri yüzüne, bülbüllerin nağmeleri diline, Allah sevgisi gönlüne, bu güzel günün bereketi üzerinize olsun. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Büyük Allah’ım Ne olur hiçbir annenin yüreğini, evladının acısıyla yakma! Çocuklarımızı, kirli dünyamızdan koru, sakla! Hayırlı Bereketli Cumalar.

Gönlünüzde ne varsa Duanızda, duanızda ne varsa hayatınızda olması dileğiyle.. Hayırlı Cumalar.

Umutsuz kapılar vardır açılmaz, Rabbimin kapısı büyüktür, kapanmaz. Sen umudunu kaybetme Rabbim kulunu bırakmaz. Hayırlı Cumalar.

Allah’tan bir dua gibi Peygamber’den bir armağan gibi sevabınız bol olsun! Hayırlı Cumalar.

Büyük Allah’ım Kabir suallerimiz ihsan eyle, cennetinle cemalini cümlemizle beraber bize de nasip eyle. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Hayırlı Cumalar

Dualı En Güzel Cuma Mesajları

Allah’ım, sana dua ediyorum. Beni hayırlı umutlarıma kavuştur. Senin her şeye gücün yeter. Hayırlı Cumalar

Allah’ım!! Cehenneme götüren fitneden, cehennemin azabından, Zenginliğin ve fakirliğin şerrinden sana sığınırım. (Ebu Dâvûd, Vitr, 32) Hayırlı Cumalar.



Avuç içlerinizde sakladığınız bütün duaların kabul olması dileğimle. Hayırlı Cumalar.

Ey Rabbimiz! Bu gün edeceğimiz dualarımızı kabul et ve bizi Makam-ı Mahmud’a komşu olmaya mazhar olanlardan eyle. Cuma’mız Mübarek Olsun.

Ya Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin Hayırlı Cumalar.

Bir dua gönderiyorum hepinize sağlık, mutluluk, huzur olsun. Sevdikleriniz yanınızda dünyanız barış dolu olsun. Allah’ın selamı üzerinize olsun. Hayırlı cumalar dilerim.

Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (sav) şefaati üzerinize olsun. Hayırlı Cumalar.

Ya Rabbi; sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme. Hayırlı Cumalar.

Dualı En Güzel Cuma Mesajları

İmkanların bittiği yerde iman vardır, derdin ne kadar büyük olursa olsun, derdinden büyük Allah vardır. Hayırlı Cumalar.



Ey Allah’ım! Yaptığımız işlerde muvaffakiyetler ihsan et bizlere. Kötü yollara geçenleri gittikleri yoldan geri çevir. Evlerimize mutluluk ihsan eyle. Taşımakta zorlanacağımız yüklerle bizleri sınavdan geçirme. Darda ve muhtaç koyma. Amin. Hayır Bereketli Cumalar.

Cuma Mesajlarına buradan ulaşabilirsiniz.
Dualı En Güzel Cuma Mesajları

Bir yanıt yazın