Bu Yeni Yıl Gifleri Harika 2022

Bu Yeni Yıl Gifleri Harika

Yeni yıl sizin için,

Güneş olsun.

Sevgi olsun.

Destan olsun.

Dostluk olsun.

Dilerim ki,

En başta sağlık olsun.

Kazancınız bol ve bereketli olsun.

Sabrınız çok, yüreğiniz ferah olsun.

Yolunuz, bahtınız hep açık, gönlünüz şen olsun.

Sevdikleriniz sizinle beraber olsun.

Sıkıntılar sizden uzak olsun.

ALLAH daima yardımcınız olsun.

İsterim ki,

Yüzünüze bir gülümseme yerleşsin yeni yıl boyunca.

Her güzelliği yaşarsınız, yeni yılın her anında.

Özleminizi de, düşlerinizi de, tutkularınızı da..

Herkese Sağlıklı, Huzur Dolu, Mutlu Yıllar.

Bu Yeni Yıl Gifleri Harika

Yeni Yıl Mesajları

Yeni Yılın size sağlık mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle.. Mutlu Yıllar diliyorum.

Yeni yıl umut olsun, yürekler bulut olsun. Her senе sağlık, mutluluk hep bizimle olsun. Mutlu Seneler.



Yeni yılda hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendinе. Mutlu Yıllar.

Yeni yılın en güzel müjdeler, en güzel sürprizlerle kapınızı çalması ve sizin yeni yılı tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle.. Yeni Yılınız Kutlu Olsun.

Bu Yeni Yıl Gifleri Harika

Bu Yeni Yıl Gifleri Harika

Yeni Yılda her şey gönlünüzce olsun. Mutlu Yıllar.

Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini dilerim. Yeni Yılınız Kutlu Olsun.

Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2022 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle.. Mutlu Seneler.

Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın. Mutlu Yıllar.

Yeni yılda umutların gerçek, gerçeklerin mutlulukların sonsuz olsun! İyi Yıllar.

Bu Yeni Yıl Gifleri Harika

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara!

Mutlu yıllar dostlarım hepinize eğlenceli güzel bir yıl diliyorum. Yeni Yılınız Kutlu Olsun



Yaşamınız boyunca, güzеl yıllar, mutlu yarınlar, dostça dostluklar hep sizinle olsun. Mutlu Seneler.

Hayatınızın en güzеl senesi olsun, dostluklarınız hеr zaman daim olsun. Mutlu Yıllar.

Yeni Yıl Gifleri

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara!

Yeni yılda da tek gerçeğin sağlık olduğunu unutmamanız dileğiyle. Mutlu Seneler.

Yeni yıl mutlulukları da beraberinde getirsin, aileniz ve sevdikleriniz için 2021 yılı en güzеl mutluluklar ve sevinçlerle geçsin. Yeni Yılınız Kutlu Olsun.

Yeni yılınız kutlu olsun cebiniz parayla, gönlünüz sevgiyle dolsun. Mutlu Yıllar.

Bu Yeni Yıl Gifleri Harika

mutlu yıllar

2022 yılı öyle bir yıl olsun ki, 2021 yılının tüm olumsuzluklarını bize unuttursun. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle..

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını. Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç. Yeni yılınız kutlu olsun.



Mutluluğunuzun ömür boyu devam etmesini, yaşantınızda hiçbir şeyin sizi üzmemesini diler ve yeni yılınızı candan kutlarım. Mutlu Yıllar.

Yeni Yıl; Tüm insanlık için umutlu, bereketli, yaşanan tüm olumsuzlukların tersinin yaşanacağı bir yıl olmasını dileriz. Nice Yıllara.

Bu Yeni Yıl Gifleri Harika

Bu Yeni Yıl Gifleri Harika

Bir yılı daha tüketmenin hüznü yerine, bir yıldan daha kurtulmuş olmanın sevincini yaşamayı tercih ediyoruz. Gelen yıl gideni aratmasın! İyi seneler.

Herkes bir başkasına yardım etseydi, herkes mutlu olur. Yeni yıl paylaşımlarımızın yılı olsun. Mutluluk, esenlik ve sevinçler getirsin. Mutlu yıllar dilerim.

Sağduyu aklın kapıcısıdır. Görevi: Kuşkulu fikirlerin içeri girmesine, ve de dışarı çıkmasına engel olmaktır. Yeni yılda hepimizin mutlu, sağduyulu ve sağlıklı günler getirmesi dileğiyle.. Mutlu Seneler.

Hayalsiz büyük şeyler yapılamaz. 2021 yılında tüm düşlerinizin gerçekleşmesi dileriz. Yeni Yılınız Kutlu Olsun.

Yeni Yıl Gifleri

Hiç hata yapmayan insan genellikle hiçbir şey yapamaz.2022 yılında hatalarımızın az, başarılarımızın devamlı olması dileğiyle.. Mutlu Sağlıklı Yıllar.

2022 yılı sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeni Yılınız kutlu olsun.



Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2022 yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun.. Nice Yıllara..

Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa gücümüz tüm zamanları zorlar. Yeter ki kendimize ve dostlarımızın gücüne inanalım. Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimizle.. Mutlu Yıllar.

Bu Yeni Yıl Gifleri Harika

Yeni Yıl Gifleri

En işe yaramayan günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle.. Yeni Yılınız Kutlu Olsun.

Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Mutlu yıllar.

2022 yılında da hiç ümitsiz kalmamanız ve hayallerinize kavuşmanız dilekleriyle..  İyi ve sağlıklı seneler!

2021 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2022 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar.

En büyük zaman hırsızı, yaşadığımız kararsızlıktır. 2022 yılı tüm kararlarımızın gerçekleşmesi ve mutluluğu getirmesi dileğiyle, nice mutlu yarınlara.. Yeni Yılınız Kutlu Olsun.

Şunu unutma: Her şeyin yok olduğunu düşündüğünüz anda, gelecek yerindedir. Yeni yıl geleceğin ilk adımıdır. Mutluluk ve başarı dileklerimle.. Yeni Yılınız Kutlu Olsun.



Başaramadığınız zaman düş kırıklığına uğrayabilirsiniz ancak, yeniden denemezseniz işte o zaman sizin için her şey bitmiş demektir. 2022 yılının ülkemiz, ailemiz ve hepimiz için mutlu ve başarılarla dolu olması dileğiyle.. Mutlu Yıllar.

2021’ye ELVEDA, 2022’ye MERHABA!!

Bu Yeni Yıl Gifleri Harika

Yeni yılda tüm dargınlıkların bitmesi ve barış içinde yaşanması dileğimizle.. Mutlu Seneler

Bugün, yarına dünle beslenerek yol alır. 2021 yılı senin güzel yüreğinle birlikte sana mutluluk getirecektir, eminim. İyi yıllar dileğiyle ..

Bu dünyada mutlu olan insanlar; ayağa kalkıp istedikleri koşulları arayan, bulamazlarsa da yaratan insanlardır. Nice mutlu yıllar sana yakışacaktır.. Yeni Yılın Kutlu Olsun.



Mutlu insan sevgisine ve kendine güvenendir. Sevgi bütün kapıları açar. Yeni yılda sevgi dolu günler dilerim.. Mutlu yıllar.

Bu Yeni Yıl Gifleri Harika

Bu Yeni Yıl Gifleri Harika

Bir yanıt yazın