29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Kartları

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Kartları

Türk halkı için Cumhuriyet Bayramı, milli birlik ve beraberliğin, toplumsal dayanışmanın üst düzeye çıktığı milli bayramlarımızdan birisidir. Kurtuluş Savaşının Türk milletinin zaferiyle sonuçlanmasının ardından ortaya çıkan yönetim boşluğunun kaldırılması amacıyla yeni bir yönetim biçiminin belirlenmesi şarttı. Mustafa Kemal ve arkadaşları yaptıkları çalışmalar sonucu Türkiye’ye yakışır yönetim şeklinin Cumhuriyet olduğuna karar verdi. 29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyet ilan edildi.

Sitemizde yayınlanan Bayram Mesajları ile ilgili yazılarımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk.



Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz. Mustafa Kemal Atatürk.

Bu güzel ülkeyi kuran ve bu güzel günü bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Kartları

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Kartları

Cumhuriyetimizin yıl dönümünü kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun.

Cumhuriyet ‘siz bir toplum yarınsız bir gündür. Nice Bayramlara..

Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan Milli Mücadele ile tarihte eşine çok az rastlanır bir başarı gerçekleştirilmiştir. Yaşanılan tüm zorluk ve sıkıntılara karşın inanç ve kararlılık örneği olarak kazanılan bu zafer. Milletimize kayıtsız şartsız egemenliği sağlayan Cumhuriyeti rejimini armağan etmiştir. Milletimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Cumhuriyet, yüksek ahlaki değer ve niteliklere dayanan bir idaredir. Cumhuriyet fazilettir. Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Kartları

Bizlere bağımsızlığımızı armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları şehitlerimizi saygı ile anıyoruz. Tüm ulusumuzun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Cumhuriyet’in geleceğe büyük bir ümitle bakmamızı sağlayan gurur verici atılım ve başarıları, her türlü zorlu engelin aşılması konusunda bizlere güç vermesi dileğiyle.. Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun.



Cumhuriyet; fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Sonsuza tek Cumhuriyet Bayramı kutlanması dileğiyle..

Cumhuriyet, etnik kökeni ne olursa olsun tüm yurttaşlarını Türk Ulusu çatı kimliğinde birleştirmiştir. Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Kartları

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Türk ulusunun yaratılışına en uygun olan yönetim Cumhuriyettir. Bayramımız Kutlu Olsun.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun! Ne mutlu Türküm diyene!

Türk ulusu büyüktür. Özgürlüğü ve barışı sever. Canı pahasına da olsa, Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacak güçtedir ve yaşatacaktır. Hepimizin bayramı bugün.

Bu tarihi gün, bizi biz yapan ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür. Herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

29 Ekim

Tüm ulusumuzun Cumhuriyet Bayramını en içten duygularla kutlar, saygılarımı sunarım. Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Cumhuriyetin dayanağı Türk toplumudur. Hepimizin Bayramı Kutlu Olsun.

Cumhuriyet bayramı coşkusunun bütün milletimizce derinden yaşanması temennileriyle.. İyi Bayramlar.



29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına şükran ve minnetlerimi sunuyorum.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutlar ülkece daha güzel ve sağlıklı günler görmeyi dilerim. Nice Bayramlara..

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Kartları

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
Cumhuriyet, demokratik bir ülkenin bozulmaz simgesidir. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.
Cumhuriyet, demokratik idarenin tam ve mükemmel bir ifadesidir. Bu rejim, halkın gelişimini ve yükselişini sağlayan, onlardan esirlik, soysuzluk, dalkavukluk hislerini uzaklaştıran bir yoldur.

Milletimizin bugünkü yönetimi gerçek özelliği ile bir halk yönetimidir.

Cumhuriyeti, ve onun gereklerini yüksek sesle anlatınız. Bunu yüreklere yerleştirmek için elverişli olan hiçbir durumu kaçırmayınız. Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun.

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Bugün her yer kırmızı beyaz olsun.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Kartları

29 Ekim

29 Ekim Cumhuriyet bayramımız tüm Türkiye’ye kutlu olsun! Yaşasın Cumhuriyet.

Cumhuriyet Bayramının yıl dönümü olan bugünün coşkusunu milletçe derinden yaşamamız temennisiyle. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.



29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Ne mutlu Türküm diyene!

Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde bir Cumhuriyet Bayramı geçirmeniz dileğiyle..

Cumhuriyet Bayramı güne coşku ve mutlulukla uyanmak anlamına gelir. Milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.

Cumhuriyet’in geleceğe büyük bir ümitle bakmamızı elde eden onur verici atılım ve başarıları, her türlü sıkıntılı engelin aşılması mevzusunda bizlere güç vermesi dileğiyle. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Mustafa Kemal Atatürk’ün çevresinde Türk milletinin kenetlenmesiyle yürütülen Kurtuluş Savaşının zaferle neticelenmesi. Ve arkasından Türkiye Cumhuriyetinin kurulması, tarihin nadir kaydettiği bir başarıdır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun.

Geleceğe kuvvetli şekilde yetişebilmek, Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmakla sağlanır. Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Kartları

Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir. Mustafa Kemal Atatürk

Cumhuriyet; yurttaşların seçme ve seçilme hakkının olduğu bir yönetimdir. Ulus temsilcilerinin kabul ettiği yasalarla ülkenin yönetilmesidir. Cumhuriyet yönetiminde söz ulusundur. Cumhuriyet’i korumak, kollamak, yaşatmak her yurttaşın ödevidir.



Türkiye Cumhuriyeti, yalnız iki şeye güvenir: Biri ulus kararı, öteki acıklı ve güç koşullar içinde dünyanın beğenilerine hak kazanan ordumuzun kahramanlığı.

Cumhuriyetimiz öyle zannolunduğu gibi zayıf değildir. Cumhuriyet bedava da kazanılmış değildir. Bunu elde etmek için kan döktük. Her tarafta kırmızı kanımızı akıttık. İcabında müesseselerimizi müdafaa için lazım olanı yapmağa hazırız. 1923 (Atatürk’ün S.D. III, S. 71)

Ne Mutlu Türküm Diyene !

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Kartları

29 Ekim Kutlama Mesajları ile ilgili yazımız ilginizi çekebilir.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Kartları

Bir yanıt yazın