23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının sevincini yaşamamızı sağlayan Türk ulusunun önderi Mustafa Kеmal Atatürk’ü, meclisimizin kahraman üyelerini ve bu uğurda canlarını ortaya koyan şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Çocuklarımıza yaşatacağımız bayram sevinci, onların ulusal egemenlik bilinci ve Ulusal Egemenlik değerleriyle bütünleştiğinde değer kazanacak ve anlam bulacaktır.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünya üzerinde benzeri bulunmayan bir anlayışla iki farklı ve önemli unsuru bir arada taşıyan milli bayramımızdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.
Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışında bulunan tüm kahramanlarımızı şükranla anıyoruz.
Aziz şehitlerimize rahmet diliyoruz. Türk milletinin ve öncelikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.
Dünya üzerinde çocuklara armağan edilmiş tek Bayram 23 Nisan egemenlik ve çocuk Bayramı kutlu olsun.
Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal’i, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, tüm çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyorum.
Bu dünya çocuklarının bugünün yarını çocuklarının 23 Nisan Ulusаl Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.
Yüzlerinde gülücüklerin, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmamasını tеmenni ettiğimiz, bunun için büyük gayrеt sarf ettiğimiz bütün çocuklarımızın ve Türk ulusunun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.
23 Nisan, karanlıktan aydınlığa kavuştuğumuz gündür. Türk milletine kutlu olsun. Ulusal Egemenlik Bayramınız Kutlu Olsun
Yeni Türkiye Devletinin yapısının ruhu, milli egemenliktir. Milletin kayıtsız şartsız egemenliğidir. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.
23 Nisan dünya çocukları arasında sevgi, kardeşlik ve dostluk bağları güçlenerek tüm insanlığın huzur ve barış içerisinde yaşayabilecekleri bir dünyanın temelidir. 23 Nisan kutlu olsun!
Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyorum.
Yarının teminatı olan çocuklarımıza yarının gözüyle bakalım ki yarınlarımız aydınlık olsun. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.
Dünyaya barış tohumları serpen ve her yıl dünyanın dört bir tarafından çocukları bir araya getiren 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı; milletler arası bir kaynaşmanın da simgesi olmuştur. Bayramımız kutlu olsun.
 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza sağlıklı mutlu bir gelecek diliyoruz.
Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal’i, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, tüm çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının Bayramını kutluyorum.
Atatürk 23 Nisanı yarının büyükleri çocuklarımıza verdiği değeri, duyduğu güveni göstermek adına Türk çocuklarına Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak armağan etmiştir. En değerli varlığımız, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri, aydınlık yarınlarımızın güvencesi olan çocuklarımızın bayramı, dünyada ilk ve tek çocuk bayramı olma özelliği taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

Bir yanıt yazın