Hayırlı Cuma Mesajları

Cuma mesajları Paylaş

Cuma Mesajları Paylaş

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Hayırlı Cumalar dilerim.

Kalbinize ve Ruhunuza iyi gelen şeylere rast gelesiniz.. Cumanız Mübarek Olsun.

Mübarek Cuma gününüzde hastalar şifa, yoksulluklar derman, herkes huzur ve mutluluk bulsun. Cumanız Mübarek Olsun.

Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.



Hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini , vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini, nasip eyle ya Rabbim. Hayırlı Cumalar dilerim.

Allah’ım bu mübarek Cuma gününün yüzü suyu hürmetine günahlarımızı bağışla, bizleri kapından kovma. Dertlilerimize deva, hasta olanlarımıza şifa, borcu olanlara kolaylık nasip eyle. Sabrımızı arttır. Ya Rab sevdiklerimizi bize bağışla. Hayırlı Bereketli Cumalar.

Allah ölmeden önce tövbeyi, ölüm anında şehadeti, ahirette cennetini göstermeyi nasip etsin. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Cuma Mesajları Paylaş

cuma mesajları

Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez.. Secde Suresi- 17 ayet. Cumanız Mübarek Olsun.

Bütün güzelliklerin kilidini kendinde bulunduran Allah’ım, hakkımızda en hayırlı kilitleri aç. Cumanız Mübarek Olsun.

Büyük Allah’ım hiçbir annenin yüreğini, evladının acısıyla yakma! Çocukları, kirli dünyamızdan koru, sakla! Sağlık ve huzurla, Hayırlı Cumalar.

Cennet bahçelerinin gülleri yüzünüze, bülbüllerin nağmeleri dilinize, Allah sevgisi gönlünüze, bu hayırlı günün bereketi üzerinize olsun.. Selam ve dua ile Hayırlı Cumalar.

Ağaç dik demiyoruz. Kesme yeter.! Hayvan besle demiyoruz; Öldürme yeter.! Çocuk sev demiyoruz; Dokunma yeter.! Bu hayatta ödenmeyecek şeyler var. Yenen hak, girilen günah, alınan Ah. Kul unutur belki ama Unutmaz Allah. Hayırlı Cumalar.

Cuma Mesajları Paylaş

cuma duası

Bu Mübarek günde melekler dört yanını sarsın. Derdine derman, gönlüne iman dolsun. Hayırlı Cumalar.

Her yeni gün Allah’ın bize bahşettiği bir cennet teklifidir. Her şey yürekten bir tövbeye bakar. Cumanız Mübarek Olsun.



Allah hikmetiyle bir kapıyı kapatırsa rahmetiyle diğerini açar. Ya Rabbi bu Mübarek Cuma günü hürmetine bizlere hayırlı kapılar aç. Hayırlı Cumalar.

Ey Rabbimiz; bizi Sana boyun eğenlerden kıl, neslimizden de Sana itaat eden bir ümmet çıkar. Bize ibadet usullerimizi göster, tövbemizi kabul et. Zira tövbeleri çokça kabul eden ve çok merhametli olan ancak sensin. (Bakara, 128) Cumamız Mübarek Olsun.

Cuma Mesajları Paylaş

cuma mesajı

Dualı Cuma Mesajları

Allah’ım! Bizleri yoklukla, sıkıntıyla, hastalıkla ve yalnızlıkla imtihan etme. Hayırlı Cumalar.

Bir Cuma sabahı daha geldi. Sabahlar, akşamları akşamlar sabahları getirsin. Aç ellerini göğe kıl namazını, et duanı ki sağlığınız huzurunuz daim olsun. Hayırlı Cumalar.

Huzur ve güven içinde yenen kuru bir ekmek, endişe içinde yenen baldan daha tatlıdır. Namus içinde yaşanan bir çadır, ahlaksızlığın hüküm sürdüğü bir köşkte yaşamaktan daha sevimlidir. Cumanız Mübarek Olsun.

Cuma günü, yeniden birliğimize, dirliğimize, bütünlüğümüze vesile olsun.. Cuma’mız Mübarek, dualarınız kabul olsun..

Cuma Mesajları Paylaş

hayırlı cumalar

Yüce Allah’ım. Kusurumuzu affet bizi kendine kul kabul et. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Ömrümüzün hikayesini yazan en büyük ve en güzel yazıcı olan Rabbim, gönlünüzden geçen güzellikleri alnımıza kader diye yazsın. Hayırlı Cumalar.



Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde Allah dualarımızı kabul etsin. Bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın. Cumanız Mübarek Olsun.

Ya Rabbi, ölünceye kadar ibadet etmemizi, ömrümüzün hayırlı amellerle sona ermesini nasip et ve bizlere Cennetini ihsan eyle! Cumamız mübarek, dualarımız da kabul olsun inşallah..

Cuma Mesajları Paylaş

Cuma Mesajları Paylaş

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, Cumanız Mübarek Olsun.

Rabbim! Bizleri yüreği paslanmış, adını anmayı unutmuş insanlarla karşılaştırma. Hayatı anlamı ile yaşamak dileği ile. Hayırlı Cumalar.

Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle! İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle. Hayırlı Cumalar.

Cuma gününün hürmetine içimizden geçen derin dualara sessizce Amin. Cumanız Mübarek olsun.

Cuma Mesajları Paylaş

Allah’tan bir dua gibi, Peygamber’den bir armağan gibi, sevabınız bol olsun. Hayırlı Cumalar.

Cuma günleri, duanın kabul olacağı bir an vardır. Cumanın gündüzü, gecesinden daha kıymetlidir. Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah.



Bugün aklımızı ve kalbimizi arındırma günü. Kul hakkı yemediğimiz ve  bir gün olsun. Hayırlı Cumalar.

İstiyorsan Cennete varmayı, meslek edin gönül almayı, bırak saraylarda mermer olmayı, toprak ol, bağrında güller yetişsin. Cuma gününüzün güzel geçmesi dileğiyle..

Cuma Mesajları Paylaş

Cuma Kutlaması

Allah, sabredenlerle beraberdir. sabrınız bol olsun, Hayırlı Cumalar.

Allah’ım, aklıma ilim ve hikmet, fikrime feraset ve basiret, bedenime sıhhat ve afiyet, ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Cumamız Mübarek olsun.

Cennet bahçelerinin gülleri yüzünüze, bülbüllerin nameleri dilinize, Allah’ın sevgisi gönlünüze ve bu güzel günün bereketi üzerinize olsun. Hayırlı Cumalar.

Kalbimiz iman ile gönlümüz İslam ile dilimiz Kuran ile kulağımız Ezan ile gözümüz nur ile dolsun… Evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Hayırlı Cumalar.

Cuma Mesajları Paylaş

Şükürler olsun, dualarım var, dua olmasa varlığım neye yarar.. Hayırlı Cumalar.

Bu mübarek gün, sevdikleriniz için dua etmek ayrıca tövbe etmek için tam da zamanı. Sağlığımız daim, kazancımız hayırlı ve gönlümüz huzurlu olsun. Hayırlı Cumalar olsun.



Her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun, her an ve her günkü dualarınız kabul olsun Cumanız Mübarek Olsun.

Allah’ım! Gece ve gündüzün getirdiklerinin şerrinden, zamanın getirdiği kötülüklerden sana sığınırız. Hayırlı Cumalar.

Cuma Mesajları Paylaş

cumanız mübarek olsun

Allah’ın rahmeti üzerinize olsun. Sana gelen her iyilik Allah’tandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekanın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu Cumanız Mübarek Olsun.

Yüce Rabbim, bize cennetin kokusunu duyur ve onun nimetlerinden nasip et. Bize ateşin kokusunu duyurma. Hayırlı Cumalar dilerim.

Dilinizden doğru, gönlünüzden merhamet, aklınızdan adalet eksik olmasın. Hayırlı Cumalar.

Allah’ım! Bana kendi sevgisini ve bana fayda verecek kimsenin sevgisini ver. Cumanız mübarek olsun.

Cuma Mesajları Paylaş

hayırlı nurlu cumalar

İslam’ın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet Hazreti Muhammed komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun. Cumanız Mübarek Olsun.

Ya Rabbim!  Sesimizi duyan sensin, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, sen imdat eyle, sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Cumanız Mübarek Olsun.



Büyük Allah’ım. Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Rabbim! Bizleri yüreği paslanmış, adını anmayı unutmuş insanlarla karşılaştırma! Hayatı anlamı ile yaşamak dileği ile Hayırlı Cumalar.

Cuma Mesajları Paylaş

cuma mesajları

En yeni Cuma Mesajları

Allah’ım, dillere destan, yüreklere ferahlık olan merhametin ile günahlarımızı affeyle. Amin! Cumanız Mübarek Olsun.

Bu mübarek günde öfkeyi, kini bırakalım. Günahlarımız için ellerimizi göğe açıp Allah’tan af dileyelim.

Umutsuz kapılar vardır açılmaz, Allah’ın kapısı büyüktür, kapanmaz. Sen umudunu kaybetme Rabbim kulunu bırakmaz. Hayırlı Cumalar.

Ey nefsim şeytana yem olmak mı yoksa Cennette gül olmak mı niyetin, bırak yakamı secde edeyim. Sen huzura er, ben imanla öleyim. Hayırlı Cumalar.

Cuma Mesajları Paylaş

Dua kapılarının ağzına kadar açık, bela ve kötülüklerin arındırıldığı bu güzel günde hayrınıza olan tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle.. Cumanız Mübarek Olsun.

İslam’ın nuru gönlünüzü aydınlatsın, Mübarek Cuma gününde, sevaplarınız eksik olmasın, dualarınız kabul olsun.Hayırlı  Nurlu Cumalar.

Cumanız mübarek dualarınız ve tövbelerimiz kabul olsun. Selamların en güzeli sizlerin üzerine olsun. Allah Cuma’nızı kabul ve Mübarek eylesin.

Yüce Allah’ım istemeden verdiklerine bakınca istediklerimizi vereceğine inanarak; duasını beklediğimizi hayırlara kavuşmayı diliyorum. Hayırlı Cumalar.

Cuma Mesajları Paylaş

Allah’ım Kalbi yumuşak, kelam-ı kibar, hali huzur veren, güler yüzlü insanları, yolunuza yoldaş eylesin inşallah. Hayırlı Cumalar.

Dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı Cumalar dilerim.



Allah’ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme, bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayı nasip et. Hayırlı Cumalar.

Bu dünya fani sakın güvenme, giden gelmez, gelen durmaz, Allah sevgisi gönülden çıkmaz, gönlünüz iman mekanınız cennet olsun, Hayırlı Cumalar.

Cuma Mesajları Paylaş

Sitemizde yayınlanan en yeni Cuma mesajlarına buradan ulaşabilirsiniz.
Cuma Mesajları Paylaş

Bir yanıt yazın