Cuma Mesajları ve Kartları

Cuma Mesajları ve Kartları

Allah’ım .. Sesimizi duyan sensin, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, sen imdat eyle, sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle.. Hayırlı Cumalar.

Allah’tan bir dua gibi Peygamber’den bir armağan gibi sevabınız bol olsun! Hayırlı Cumalar.



Ey Büyük Allah’ım! Bu mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine biz aciz kulların ne derdi varsa, ne sıkıntısı varsa; dertlilere deva, hastalara şifa, borçlu kullarına edalar nasip et. Biz kulların dualarını kabul et. Amin. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Allah’ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı bereketli Cumalar dilerim.

Cuma Mesajları ve Kartları

Yerin, göğün, mülkün ve her türlü iyiliğin sahibi, Yüce Allah’ım ümidinizi kaybettiğimizde bizim için yazdığın kaderin, hayallerimizden daha güzel olduğunu hatırlatacağı, gönlümüzce bir gün olsun inşallah. Hayırlı Cumalar.

Gönlümüzden geçenler ömrümüze yazılsın.
Herkese içindeki iyilik kadar iyi bir hayat dilerim. Hayırlı Cumalar.

Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, sen imdat eyle, sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Cumanız Mübarek Olsun

Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız Mübarek Olsun.

Cuma Mesajları ve Kartları

Bu Mübarek Cuma günü hürmetine evlerimizi aşsız, kalplerimizi aşksız, dillerimizi duasız bırakma.. Evlatlarımızı hayırlı, bedenimizi sağlıklı, işlerimizi başarılı kıl… Fakirlere yadım et, zalimlere fırsat verme Ya Rab! Hayırlı Cumalar Olsun.

Öyle bir dua et ki; Günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın. Şeytandan Allah’a sığın ki, nefsin seni değil sen nefsini yakasın.. Hayırlı Cumalar.



Allah’ın selamı, rahmeti, bereketi üzerinize olsun! Günümüz aydın, Cumanız mübarek olsun! Hayırlı Cumalar.

Dua Aşktır, Dua Huzurdur, Dua Umuttur. Hayırlı Huzurlu Umutlu Aşk Dolu Hayırlı Cumalar Olsun.

Cuma Namazı saflarında beraber olan bedenler misali, gönüllerin de Efendimizin(sav) Sancağı altında bir olmasını dileklerimle Hayırlı Nurlu Cumalar.

Kulun “Amin” demesi, mümin kullarının dilleri üzerinde alemlerin Rabbinin mührüdür. Hayırlı Cumalar!

Bir gül kurur, kalpteki sevgi kurumaz. Yağan yağmur durur, gönüldeki fırtına durmaz. Her şey unutulur ama sevilen insanlar unutulmaz. Hayırlı ve Nurlu Cumalar dilerim.

Kalbimiz iman ile gönlümüz İslam ile dilimiz Kur’an ile kulağımız ezan ile gözümüz nur ile dolsun… Evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Hayırlı Cumalar.

Cuma Mesajları ve Kartları

Rabbim bizi özünden iman edip, gözünden düşmeyen kullarından eylesin. Hayırlı Cumalar.

Allah’ım! Bizi bize bırakıp, şeytanın ve nefsimizin elinde oyuncak eyleme. Bizi rızanı kazanıp, cennette cemalini görenlerden eyle.. Hayırlı Cumalar.



Ey Rabbim! Gözlerimden sevgiyle bakan ışıkları eksik etme, hayırları görmeyi ve her yaratılanı senden dolayı sevmeyi nasip et! Hayırlı Cumalar.

Allah’ım sen isyan ettirici fakirlikten, azdırıcı zenginlikten bizleri koru. Sen hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip eyle! Hayırlı Cumalar.

Allah’ım, ‘kin, kibir ve kim ne der’ hastalıklarından sana sığınırım. Bu güzel Cuma gününü senin rızan için sevgi ve muhabbet içinde geçirmeyi nasip eyle. Amin. Hayırlı Cumalar.

Ömrümüzün hikayesini yazan en büyük ve en güzel yazıcı olan Rabbim, gönlünüzden geçen güzellikleri alnımıza kader diye yazsın. Amin.. Hayırlı Cumalar dilerim.

Yere inen her melek duacınız olsun, okuduğunuz her ayet ilacınız olsun. Kabirde Kur’an ışığınız olsun, evinize nur, kalbinize iman dolsun. Cumanız Mübarek Olsun.

Umutsuz kapılar vardır açılmaz, Rabbimin kapısı büyüktür, kapanamaz. Sen umudunu kaybetme, Rabbim kulunu bırakmaz. Hayırlı Cumalar.

Cuma Mesajları ve Kartları

Bugün öyle bir Cuma olsun ki; af olunmayan kul, kabul olmayan dua, def edilmeyen bela, şifa bulmayan hasta, huzur bulmayan kalp, sızlamayan vicdan ve Allah demeyen dil kalmasın. Cumanız Mübarek Olsun.

Varsın Olmasın hayatta her istediğimiz. Biz olana “Elhamdulillah” Olmayana “Eyvallah” Demesini biliriz. Hayırlı ve Sağlıklı Cumalar. Her “Cuma” bir huzur her sabah bir umuttur! Huzurunuz ve umudunuz daim, sıhhatiniz ömür boyu, dualarınız kabul olsun Hayırlı Cumalar.

Ey Rabbim! Gözlerimden sevgiyle bakan ışıkları eksik etme, hayırları görmeyi ve her yaratılanı senden dolayı sevmeyi nasip et!

Cuma Mesajları ve Kartları

Allah’ım! Bilerek veya bilmeyerek islediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı affet. Hayırlı Nurlu Cumalar

Dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı Cumalar olsun.



Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri.

Hayırlı Cumalar dilerim. Kurumuş kütüğe bile nice çiçekler bahşeden Yüce Rabbim! Kuruyan yüreklerimizi de Rahmet yağmurlarınla yeşert. Hayırlı Cumalar.

Cuma Mesajları ve Kartları

Cuma Mesajları ve Kartları

Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl. Hayırlı Cumalar.

Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde Rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın. Hayırlı Cumalar.

Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin sevgini eksik etme. Cumanız Mübarek Olsun

Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle.. Hayırlı Cumalar.

Cuma Mesajları ve Kartları

Sosyal Medya hesabımızdan
Cuma Mesajlarını takip edebilirsiniz.
En Yeni Cuma Mesajları yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz.
Cuma Mesajları ve Kartları

Bir yanıt yazın