Günaydın diyenleriniz çok olsun. Günaydın Günaydın Günaydın..

Yeni günde sevgi ve umudumuz çok olsun. Gülümseyin, gülümsetin .. Günaydın.. Sevgi Dolu Sabahlar.



Umut büyütün, sevgi büyütün, güzellik büyütün.. Günaydın, Hayırlı Mutlu Sabahlar.

Hiçbir sevgi fırsatını kaçırma. Sokaklarda yürürken bile sevebilirsin. Kimseye bir şeyler vermen de gerekmez, sadece gülümse yeter.. Onun bir maliyeti yoktur. içten bir gülümseme kalbini açar, kalbini daha canlı yapar. Günaydın.

Hayatı koşturarak değil de hissederek yaşamanız dileğiyle.. Yeni güne ve hayata Günaydın.

Sınırsız sevgiyle yapılan küçük şeyler değerlidir.  Ne yaptığımız değil, yaparken ne kadar sevgiyle yaptığımız önemlidir.  Ne verdiğimiz değil, verirken ne kadar sevgiyle verdiğimiz önemlidir. Günaydın, Mutlu Sabahlar.

Hayatı sevin, aldığınız nefesin kıymetini bilin.  Hiçbir şeyin, hiç kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin. Hepimiz bu hayata bir kez geliyoruz ve güzel şeyler için çok az vaktimiz var. Günaydın Yeni Güne..



Kaldığın yerden değil! Olduğun yerden, devam ediyor hayat. Rengarenk yeni bir sabahtan, herkese,  Günaydın.

Bugün, öyle bir gün olsun ki, Mesela burnumuzda tütenler le, dibimizde bitenlerin yeri değişse.. Günaydın Keyifli Sabahlar.

Sevgi eksik olmasın hayatınızdan. Keyifli Huzurlu Vakitler Olsun. Sevgi Dolu Sabahlar.

Sevdiklerinize yüreğinizde ne varsa hissettirin. Belki ne yarın olur, ne de yarın “o” olur. Hayat geç kalmayı hiç affetmez.. Günaydın Huzurlu Sabahlar.



Kalbinin renginde bir gün dileğiyle.. Günaydın Hayırlı Sabahlar.

İnsan, Sevgisi kadar mutlu, Bilgisi kadar kararlı, Ürettiği kadar onurlu, Paylaştığı kadar büyük Merhameti kadar saygın, Vicdanı kadar insandır. Günaydın insanlığını kaybetmeyen herkese.. Mutlu Sabahlar olsun.

Keşke olsa, ama olmaz.. dediğiniz şeylerin  Olmaya başladığını gördüğünüz bir gün olsun. Günaydın Hayırlı Sabahlar.



Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez. Müjde ve mutluluklarla dolu bir gün olsun.. Günaydın.

Zaman kısa ve hayat adil değil. Bu yüzden sahip çıkın, çaldırmayın.. Emeğinizi. Enerjinizi.. Zamanınızı.. Gülümsemenizi..! Keyifli Huzurlu Bir Gün Olması Dileğiyle..
 
Sevdiği kişi tarafından ilgi görünce,  çaydanlığa bile gülümsüyorsun. Sonra niye gülüyorsun diyorlar. Hadi gel de anlat Sevgi Dolu Günaydınlar.
Yaşamak istiyorsan, gülüp geçeceksin . Gülüşün dostuna mutluluk, Düşmanına eziyet olacak.. Dilinde neşeli şarkılar, Elinde rengarenk çiçekler. Dans eder gibi hayatla, Mutluluğun resmini çizeceksin.. İnan Durak Taş. Günaydın.

Bir yanıt yazın