Resimli Anlamlı Cuma Mesajları 2020

Günlerin en hayırlı olan Cuma gününü Ramazan ayı içerisinde karşılaşmanın mutluluğunu bir kez daha yaşıyoruz. Cuma mesajları, dışarıya çıkmaktan endişe duyduğumuz bugünlerde müminlerin en büyük yardımcısı oluyor.

 

Cuma günü yapılan ibadetlere iki kat sevap verilir. Bugün işlenen günahlar da iki kat yazılır. Bundan dolayı ki Cuma gününü, günahlardan kaçarak ibadetle geçirmeye çalışmalıdır! Hadis-i şeriflerde buyuruluyor ki: ” Cuma günü günah işlemeden selametle geçerse, diğer günler de selametle geçer.



Müslüman alemi için büyük önem taşıyan Cuma gününde sevdiklerinin Cumasını kutlamak isteyenler  için en güzel, resimli Cuma mesajlarını hazırlıyoruz. Korona virüs salgını nedeniyle sevdiklerimizle bir araya gelemediğimiz bugünlerde mesajlar yoluyla özel günleri kutlayabilirsiniz.

 

Cuma mesajları ve sözleri ile sevdiklerinizin Cumasını kutlayabilir ve onları mutlu edebilirsiniz. Sizler için mübarek cuma gününe özel derlediğimiz birbirinden anlamlı resimli cuma mesajları .

Anlamlı Resimli Cuma Mesajları

Allah’ım! Gönlümün tesbihine umut boncukları dizdin tane tane. Her çekişte af diliyorum ve sığınıyorum rahmetine. Sen affedicisin, affetmeyi seversin. Bizleri de affeyle..  Hayırlı Cumalar!

Ömrümüzün hikayesini yazan en büyük ve en güzel yazıcı olan Allah’ım, gönlünüzden geçen güzellikleri alnımıza kader diye yazsın.. Hayırlı Cumalar.

Dünyada bir olan sende bin olsun, kainatta damla olan sende okyanus olsun. El açıp dua etiğin her şey bugün kabul olsun, amin! “Hayırlı Cumalar” dilerim.

Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Allah dualarımızı kabul etsin.. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın İnşallah.. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Rabbim Cumayı nurlandırdığı gibi gönlünüzü de nurlandırsın. Cumanız mübarek olsun.. Hayırlı Cumalar!

Allah’ım! Evlerimizi aşsız, kalplerimizi sevgisiz, dillerimizi duasız bırakma. Evlatlarımızı hayırlı, bedenimizi sağlıklı, işlerimizde başarı nasip eyle.. Hayırlı Cumalar.



Rabbim dünyada sağlıklı, mutlu, huzurlu ve barış içinde yaşamayı ahirette ise cennet bahçelerinde olmayı Peygamber Efendimizin bütün ümmetine nasip eylesin inşallah.. Hayırlı Cumalar.

Öyle bir dua et ki günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın. Şeytandan Allah’a sığın ki nefsin seni değil; sen nefsini yakasın..  Hayırlı Cumalar.

En küçük iyiliği unutan, en büyüğünü de unutur. Rabbim bizi vefalı insanlarla karşılaştırsın.. Hayırlı Cumalar.

Dün rüya, yarın hayaldir. Rüyayı mutlu hayali umutlu yapan bugündür. Bugün gönlünün neyse yarın onu yaşaman dileğiyle.. Hayırlı Nurlu Cumalar.

“Allah’ı anarken, Allah korkusu ile gözünden yaş akana, kıyamette azap olmaz..” Hadis-i Şerif. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. (Amin). Hayırlı Cumalar.

Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.

Allah’ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme.. Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayı ve cemalini görebilmeyi nasip et.. Hayırlı Cumalar.

Allah’ım, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.

Allah’ım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabini muktedir eyle. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Öyle bir dua et ki, günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın.. Şeytandan Yaradana sığın ki nefsin seni değil, sen nefsini yakasın.. Hayırlı Cumalar.

Allah’ım bize “İnşallah olur” diye dua edip hayalini kurduğumuz her şeyin “Çok şükür oldu” sevincini yaşat..  Hayırlı Cumalar.



Nefret olan yere sevgi, ümitsizlik olan yere ümit, üzüntü olan yere sevinçler dolsun taşsın inşallah. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Sıkıntılardan uzak, huzurun gölgesinde geçireceğiniz günlerin ömrünüze yayılması, kazançlarınızın bereketli, sevinçlerinizin daim olması dileğiyle. Cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun.

Resimli Anlamlı Cuma Mesajları 2020

Allah, sizin ne dış görünüşünüze ne de mallarınıza bakar. Ama o sizin kalplerinize ve işlerinize bakar.. Hayırlı Cumalar.

Ne yaprağınız kurusun, ne gülünüz solsun. Her tuttuğunuz altın olsun. Avuçlarınız semada, dudaklarınız duada olsun. Her an ve her günkü dualarınız kabul olsun.. Cumanız mübarek olsun.

Her şeyin en iyisine sahip olanlar değil, sahip olduklarının tadını çıkaranlar mutludur.. Hayırlı cumalar.

Allah’ım; Yolda olana “Selamet” Hasta olana “Afiyet” Darda olana “Metanet” Nasip Eyle.. Hayırlı Cumalar.

Gözlerinizin sadece güzellikleri göreceği bir gün olsun. Hayırlı Cumalar

Ey nefsim! Şeytana yem olmak mı yoksa cennette gül olmak mı niyetin? Bırak yakamı secde edeyim. Sen huzura er, ben imanla öleyim. Rabbim hepimizi imanla ölen kullarından eylesin. Amin. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Allah’ım ümidimi kaybettiğimde, senin yazdığın kaderin, hayallerimden daha güzel olduğunu hatırlat.. Hayırlı Cumalar.

Avuç içlerimizde sakladığınız bütün duaların kabul olması dileğiyle.. Hayırlı Cumalar.

Resimli Anlamlı Cuma Mesajları 2020

Bir yanıt yazın