14 Şubat Sevgililer Günü mesajları sevdiğinizin kalbini yeniden çalmanın tam zamanı.

Karşınıza çıkan bu avantajı onun kalbini bir kez daha kazanmak için kullanabilirsiniz.
Sevgililer Günü mesajları uzun olduğunda eski bir mektubun romantizmini taşıyor.
Bütün bu duygularla yoğurulmuş en özel mesajlar sizin de notunuzu ve mesajınızı süslesin.

Sevgililer Günü mesajı eşiniz için de olsa sevgiliniz için de olsa sizden ve ondan bir şeyler içerdiği derecede güzelleşiyor. İçinizden gelenleri söylemek için mükemmel bir fırsat yaratıyor. Size gereken romantik Sevgililer Günü mesajlarını sizler için hazırladık.

14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları

Paylaşıyoruz sevgimizi, hassas bir bitki gibi yetiştiriyoruz. Birbirimizin ellerini hiç bırakmayalım dediğimiz ilk günler hatıralarımızda sevgilim. Seninle yaşanmayan bir 14 Şubat düşünemiyorum. Sevgililer Günümüz kutlu olsun Sevgilim..

Yaşamın akıp gittiği tek düze bir dünyada kısılıp kalmışken şimdi olağan üstü renklere sebep olan sensin. Ve ben seninle birlikte olduğum için çok şanslıyım. Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Biliyorum ki yollar karanlıktan geçtiğinde yanımda sen varsın. Ellerin ellerime dokunduğu sürece varlığım tamamlanmış olacak. İyi ki varsın Aşkım.

Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime değse saman yolundan bir yıldız düşer. Sevgililer günün kutlu olsun Bir tanem..

Denizi içerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorum. Mavi gözlerini özlüyorum. Sevgililer günün kutlu olsun Aşkım.

Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana. Sevgililer Günümüz kutlu olsun Sevdiğim.

Dünyamı değiştirdiğin için ne mutlu bana . Bu manzaranın adı aşk olmalı. Sevgililer Günün kutlu olsun biriciğim!

Varlığınla yaşamımı aydınlatan sevgilim, bizim için tüm emeklerine minnettarım. Yaşamda karşılaşacağımız her sürprize beraber adım atmak için, nice 14 Şubat Sevgililer Günümüz olsun.

Seni sevmek, hayatın çok daha güzel görünmesini sağlamak için yapılabilecek en kolay şeylerden biri. Seni seviyorum ve seni asla bırakmak istemiyorum. Benim için hayatın olmazsa olmazı sensin.
Aşkım, her Sevgililer Gününde birlikte olmak dileğiyle..

Senden önce hayatı düşünmeden yaşamış gibiyim. Sonra sayende yıldızları fark ettim ve gökyüzüne bakmayı öğrendim. Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Sevgilin, seninle tanıştığımız günü düşünüyorum. Şimdiki halimizi hayal bile edemezdim. Bu büyük mutluluğu hayatıma getiren sensin. Sen kalbinim sahibi, hep böyle kal. Seni çok seviyorum. Nice muhteşem yıllarımız olsun.

Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa. Sevgililer gününde bir öpücük borçlusun bana.

Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır..Nice sevgililer günlerine minik bebeğim.

Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var.. Sevgililer günümüz kutlu olsun!

Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm.. Sevgililer günün kutlu olsun!

Sevgililer Günü Mesajları

Senin gibi hoş bir sevgiliye, yılın her günü ne kadar muhteşem olduğu anlatılmalı.
Ama bugün özellikle aşkına destan yazmak istiyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun bebeğim!

Gözlerin gözlerime baktığında tüm dünyam adeta sana çekiliyor. Yıldız tozundan yapılmış kalpler taşıyoruz ve ışığın bağımızı güçlendiriyor. Benim masal kahramanım, güzelliğini gördüğüm andan bu yana adeta bir saniyede olup bitti her şey. Benim bütün hayallerimde ve bütün dileklerim de aşkı taşıyan prenses sensin. Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Her sabah uyandığımda kendime, “Böyle birini hak etmek için ne yaptım?” diye soruyorum.
Meleğim, Sevgililer Günün kutlu olsun!

Seninle tanışana kadar hayatımın mükemmel olduğunu düşünüyordum. Hayatımda senin gibi harika bir insan olmadan tüm bunların eksik olduğunu gösterdin. Seni her zaman seveceğim.
Sevgililer Günün kutlu olsun!

Sen benimsin ve ben seninim. Kalbim de hep böyle seninle olacak. Hayatımın geri kalanında senden asla ayrılmayacağıma söz veriyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun Sevgilim.

Seni ne kadar sevdiğimi hiçbir kelime ifade edemez. Bu yüzden seni her zaman yanımda istiyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun Aşkım.

Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime değse saman yolundan bir yıldız düşer. Sevgililer günümüz kutlu olsun bir tanem.

Yaşamın bana getirdiği en büyük enerji, ateş, bir eksen kayması gibi kendini dünyamda belli ettin. Her şey bambaşkaydı artık, tüm kalbimle seninleydim. Şimdi birbirimizi keşfederken aldığım keyfi hiçbir şeye değişmem. Günün kutlu olsun sevgilim.

Sevgililer Günü benim için tüm gündelik detaylardan taşıyor gibi şimdi. Sesini işitmek yaşamak kadar mühim, su kadar hakiki gözlerinin içine bakabilmek.. Sevgililer Günü kutlu olsun sevgilim, senin için bir soran olursa o geceleri sabaha bağlayan ışık diyeceğim.

Her sabah gözlerimi açtığımda seni yanımda arıyorum. Bir kutlamanın ışıkları, mutlu insanlar ya da çöken akşam karanlığı sana dair karşı koyulmaz bir hisle kaplıyor tüm ruhumu. Seni çok seviyorum, her an özlüyorum. İyi ki varsın.

Çok Özel Sevgililer günü mesajları

Sevgililer Günü bir tutam gök kuşağı gibi etrafı süslüyor. Senden uzakta olmak düşüncesiyle nefesimi elimden alıyor. Öylesine özlüyorum ki yanında değilken çıldıracağım. Benim her şeyim, kıymetli sevgilimsin. Sevgililer Günü kutlu olsun.

Aşkla örülmüş bir yolun iki ucunda birbirimize doğru yürüyoruz. Sabırsızım, ortada seninle buluşmak için can atıyorum. Yüreğim hızla çarpıyor. Ne yapsam senin için gibi görüyorum. Sevgililer Gününü aşkla kutlarım.

Yedi ayrı iklimden yedi çeşit arı getirseler yedi çeşit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz.. İyi ki varsın!

O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini.. Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum. Sevgililer günün kutlu olsun Aşkım.

Paylaştıkça çoğalan tek şeyin sevgimiz olduğunu hiç unutmayalım ve sevgimizi daima çoğaltalım sevgilim. Daha nice mutlu sevgililer gününe..

Beni karanlıktan aydınlığa, yalandan gerçeğe, ölümden ölümsüzlüğe götürdüğün için teşekkürler. Seni seviyorum. Daha nice günlere hep birlikte canım.

Sana her baktığımda, hayatımın büyük bir parçası haline geldiğine hala inanamıyorum. Sana bakıyorum ve Allah’ın beni ne kadar çok sevdiğini anlıyorum, çünkü bana dünyadaki en güzel armağanı verdi. Seni çok seviyorum sevgilim.. Sevgililer Günün kutlu olsun!

Aşkım, beni ve çocuklarımızı sevdiğin için teşekkür ederim. Sana her gün sevgimi ve şükranımı gösterememiş olabilirdim, ama biliyorum ki her zaman kalbimde olacaksın. Sevgililer Günün kutlu olsun!

Hayatıma girmeden önce, hiçbir yönüm yok. Benim ışığım, güneşim, umudum, şimdiki zamanım ve geleceğim oldun. Seni çok seviyorum aşkım. Sevgililer Günün kutlu olsun!

Denizi içerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorum. Mavi gözlerini özlüyorum. Sevgililer günün kutlu olsun…

14 Şubat mesajları

Sana bahçeden gül değil, güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Seni yıldızlara benzetiyorum. Onlar kadar uzak onlar kadar erişilmez sin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. Sevgililer günün kutlu olsun.

Tüm kalbim, akciğerim, karaciğerim ve dalağım ile Sevgililer Gününü kutluyorum aşkım!

Yapabilseydim, tüm aşkımı senin için toparlayıp bir hediye kutusuna koyardım. Ama bu kadar büyük bir kutu yapamazlar aşkım. Sevgililer Günün kutlu olsun!

Sevgililer Günü ne denli önemli olabilir? Ne kadar mühim senin için? Her günüm, her nefesim sana olan özlemimle parıldıyor. Sanırım aşık oluyorum. Karşılaştığımızda yüreğim çırpınıyor. Nefesim… İyi ki varsın. Sevgililer Günün kutlu olsun..

Söz veriyorum, Facebook ta ki durumunuz bu Sevgililer Gününden sonra ‘karmaşık’ olmayacak. Sevgililer Günün kutlu olsun bebeğim!

Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgililer günün kutlu olsun!

Sen dünyaya sürgün bir meleksen ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin… Sevgililer günün kutlu olsun!

Twitter daki duygusal tweetlerden birini sana yazmak yerine direkt konuya giriyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun bebeğim!

Seni her gün daha çok seviyorum. Gözlerim kapalıyken bile seni görebilir ve sevgimizi kalbimin derinliklerinde hissedebilirim. Sen benim her şeyimsin. Biricik sevgilim, Sevgililer Günün kutlu olsun!

Seninle tanışmadan önce birinin gözlerine bakmanın ve sebepsiz yere gülümsemenin nasıl bir şey olduğunu bilmiyordum. Aşkın hayatta kalmam için gereken tek şey. Sen başıma gelen en iyi şeysin sevgilim. Sevgililer Günün kutlu olsun!

Sevgililer günü kutlamaları

Güneşin doğuşunu izlemek, ayla ışıldayan bir gecede sahilde vakit geçirmek..  Ne olur ki tüm gerçekleri seninle yaşasam, her şeyden çok seviyorum. Manzaraların anlam kazanması için benimle gel. İyi ki varsın.

Mevsimler geçip giderken heyecanlı ve çocuksu bir halde, paketlenmiş bir armağan gibi yaşamı bağrımıza basıyoruz. El ele tutuşmuş görüntümüz her şeyden daha değerli. Günümüz kutlu olsun sevgilim.

Ellerimiz birbirine dokununca tutuşmuştu kalplerimiz. Gözlerimin önünden gitmiyor dun. Giysilerin, bakışların ve sesin. O anda kaldım bir süre. Gökyüzü dönüyordu ve bugüne uyandım adeta. Sevgililer Günü kutlu olsun aşkım, iyi ki varsın..

Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara fısıldasın rüzgarlar seni ne çok sevdiğimi ve özlediğimi.

Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Hanı en güzel asklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana.

Kalbimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim.

Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceği kadar özelsin benim için sevgilim..

Güller anlatsın sana olan aşkımı.. Karşında nasıl aklımın yerinden gittiğini, gözlerimi nasıl senden ayıramadığımı.. Güller anlatsın…

Güllerin sayısı duyduğun aşkı yansıtır derler. Sana olan aşkımı gösterecek kadar gül yok kainatta!

Bebeğim, güne her gün mutlu başlama sebebim olduğun için teşekkürler. Her günümü daha değerli hale getiriyorsun. Bu hayatta sana sahip olduğum için çok şanslıyım. Bugün sana gönderdiğim çikolatalar, senin tatlılığın ile rekabet bile edemez, Sevgililer Günün kutlu olsun!

Bana artık özlemeden, sevmeden, durağan akan bir yaşam ıstıraptır. Sakın unutma sevgilim, sevmek seni daima yanımda hissetmem hem de yokluğunda acı çekmem. Çelişkiyle dolu bir istek, biraz hüzün ve aşk..  Bu kalp senin için çarpıyor. Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Bana Sevgililer Günü için ne istediğimi sormuştun. Ne pahalı mücevherler ne de güller. Sıcak bir tebessüm ve ılık bir öpüş, beni dünyanın en mutlu insanı yapmaya yeter. Seni çok seviyorum aşkım, Sevgililer Günün kutlu olsun!

Yalnızlığımın bir yerinden yakalamış tın beni, neşeli hallerinle renkleri getirdin düşlerime. Gecemin kapısını çalan sendin. Müthiş hayaller kurmama sebep oldun sevgilim ve en huzurlu anlara beraber yelken açtık. Sevgililer Günümüz kutlu olsun sevgilim.

Seninle tanışmadan önce, gerçek aşkın sadece kitaplarda ve filmlerde olduğunu düşünürdüm. Hayatıma girdiğin an bu fikrim değişti. Umarım aşkımız, mutlu sonla biten kitap ve filmlerdeki gibi olur. Sevgililer Günün kutlu olsun aşkım!

Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa. Sevgililer gününde bir öpücük borçlusun bana.

Sevgililer Günün kutlu olsun bebeğim! Bana her gün gerçek aşkın neyle ilgili olduğunu gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Seni her zaman ve sonsuza kadar seveceğim!

Sensiz ben olmazdım. Bu kadar basit. Seni bütün kalbimle seviyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun bebeğim!

Kalbimi, tatlı bir bahar gününde uçan kelebek kadar hafif ve kaygısız hissettiriyor sun. Sevgililer Günün kutlu olsun aşkım!

Sevgililer için kutlama mesajları

Gül veya çikolata yerine sana çok daha özel bir hediye sunuyorum: Devamlı ve sonsuz aşkım! Sevgililer Günün kutlu olsun, seni her zaman seveceğim!

Gülüşünü aklıma kazıdığım bu yılların yanında Sevgililer Günü nedir ki, mevsimler nedir? Her an bizim, her başlayan gün bana en güzel hediyen. Biriciğim iyi ki varsın.

Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer. Bazıları da çok çok güzel olur. Benim en uzun ve en güzel rüyam, şu an bu mesajı okuyor. Seni çok ama çok seviyorum biriciğim. Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi değil, özlediğimi bil her an çünkü hiçbir şey seni sevmek gibi değil! Seni o kadar çok özledim ki.. Sevgililer gününde yanında olup sana sana sarılmak için çıldırıyorum.

Aşk, biri hayatına girip özel bir anlam kazandırana kadar sadece üç harfli bir kelimedir. Aşkın hayatımı değiştirdi, bu yüzden sana minnettarım. Sevgililer Günün kutlu olsun!

Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz!

Unutma ki sevmek daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir. Seni seviyorum!

Birimizin diğerini anlamadığı bir an yokken bu huzura neden şaşırıyoruz ki? Kelimelere gerek kalmayan duygulu bakışların üzerimden eksik olmasın. İyi ki varsın.

Bu güne kadar hissettiğim en güçlü duygular sana, sana uzananlar sevgilim. Bir mucizenin yansıması olarak, Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Kıymetini anladığımda yanımda bulunman ne büyük mutluluk diye düşünmüştüm. O günden beri her an seni düşünüyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun.”

Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceği kadar özelsin. Sevgililer günümüz kutlu olsun sevgilim.

Verilebilecek en güzel hediyeydi sevgin, görebileceğim en güzel görüntü, sevdaların en deriniydi. Sesini duyabilmek büyük mutluluk, binlerce teşekkür binlerce sevgi sana sevgilim, Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Sevgilerin en yücesi tadılabilecek hazzın en doyumsuz olanı bu yaşadığım, yaşanmış en büyük aşk bizimkisi. Seni seviyorum.

Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgililer Günün kutlu olsun!

Aşk: Nereden eseceği belli olmayan bir fırtına gibidir. Sen de benim en büyük fırtınam sın. Sevgililer Günün kutlu olsun.

Belki yanında değilim ama dün de, bugün de, yarın da yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep oradayım! Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Yaşama sebebim, dünyamı döndüren biricik sevgilim.. Sevgililer Günün kutlu olsun..

Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatır bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler. Yani hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum. Sevgililer günümüz kutlu olsun!

Ruh eşim, seninle gözlerimiz buluştuğundan beri bir kıvılcımın büyüdüğü tatlı bir enerjiye dönüştüğü doğru kalplerimizde. Sevgililer Günün kutlu olsun.

Bir daha asla eskisi gibi olmayacağımı bilmiyordum seninle karşılaştığımda. Dünyam yerinden oynamıştı ve o andan beri hep yanında olmayı istedim. Ne mutlu bana, benimsin.

Sevgimizin etrafa ışık saçtığı yıllar boyunca daha nice 14 Şubatlar bizim olsun sevgilim.

Asla bitmeyecek bir merakla keşfettiğim aşk alevim, ruh ikizim… Biricik duygularını bana belli ettiğin andan bu yana her şey bambaşka. Sevgililer Günümüz kutlu olsun. Daha nicelerine…

Bir kez daha güzel gözlerini görebilmek için yanıp tutuşuyordum, sonra benim oldun. İyi ki birlikteyiz, seni seviyorum.

En güzel Sevgililer günü mesajları

Yalnız benim olduğun için değil seninle gurur duyduğum ve senden çok şey öğrendiğim için de şanslıyım. Seni her şeyden çok seviyorum.

Sevginin olduğu yerde güneş batmazmış. Güneşimiz hiç batmasın. Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına. Öpsem doyasıya, koklasam seni, en büyük hediye odur bana.

Bana bambaşka hissettiren sevgilim. Gücün bana güç katıyor ve neşen keyfimi her halükarda yerine getiriyor. İşte bugün en mutlu 14 Şubatı bu yüzden yaşıyorum.

Ellerim ellerindeyken, diz dize ve göz göze iken tüm zorluklara karşı koyabilir tüm güzellikleri yaşayabilirim. Önemli olan yanı başında uyanmak ve akşamları paylaşacağım her şeyle seni karşımda bulmak. Sevgililer Günün kutlu olsun.

Seni seviyorum. Nerede olduğumuz, neler hissettiğimiz, neler yiyip içtiğimiz hiç fark etmeksizin benim tek değişmeyenim sensin .Sevgililer Günün kutlu olsun.

Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum. Sen benim her şeyimsin.

Huzurlu nice anılarda aşkımızın ışığı parlasın sevgilim. Nice 14 Şubatlarda sana aşkımı fısıldamak dileğimle…

Yıldızların ışıklarıyla parlayan güzel saçların, ellerimi mıknatıs gibi çeken tenin ve mis kokunla yaşamımın güzelliği sin. İyi ki benimle sin. Sevgililer Günümüz kutlu olsun…

Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgililer günün kutlu olsun!

Hayata açılan pencerem, beni elimden tutup yaşama sarılmaya çağıran da sensin. İyi ki varsın sevgilim, iyi ki seninim.

Sevgiyle büyüdüğümüz yaşamda daima el ele kalmak dileğimdir. Sevgililer Günün kutlu olsun.

Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevmen için. Sevgililer günün kutlu olsun biriciğim.

Sevginin olduğu yerde güneş batmazmış. Güneşimiz hiç batmasın. Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, güneşim sensin… Bil ki çok özlendin… Sevgililer günün kutlu olsun!

Bir yanıt yazın