En Özel Cuma Mesajları

Yakınlarınız ile paylaşabileceğiniz, 2020 yılı en yeni ve en özel Cuma mesajlarını sizler için hazırladık. Sevdiklerinizle birlikte Güzel ve Hayırlı Cumalara..
 
 

Gökten ne yağdı da yer kabul etmedi. Toprağa ne ekildi de bitmedi. Bu dünyaya kim geldi de gitmedi. Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi. Allah’ın rahmeti, mağfireti kime yetmedi. Kim Allah dedi de O yetişmedi. Kim gizli gizli yalvardı da, O işitmedi. Kim Allah’ım dedi de, O buyur kulum demedi. Allah’ın buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle.. Hayırlı Cumalar.

Allah’ım dualarımın kabul olmasını engelleyen tüm günahlarımı affet. Amin! Hayırlı Nurlu Cumalar.

Allah’ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, Sabaha ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı Cumalar dilerim.



Ömrüne ömür katılsın, Gönlüne meltem saçılsın. Bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın. Derdine derman, gönlüne iman dolsun. Hayırlı Cumalar.

Ey büyük Allah’ım. Hayrı ve şerri ayırt edebilmeyi, imtihan olarak verdiklerine yürekten Amenna diyebilmeyi. Göstermiş olduğun yolda yürümeyi, Senin yolundan ayrılmamayı. Seni en çok sevenlerden olmayı bana ve sevdiklerime nasip eyle. Hayırlı Cumalar.

Ey Büyük Allah’ım Dinimizden dolayı bizi yok etmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri o büyük İslam dininin yolundan ayırma. Hayırlı Cumalar.

En Özel Cuma Mesajları 

Allah’ım! Ruhumu daraltma, kalbimi karartma, darda koyup aratma, Hak yolundan saptırma, beni senden başkasına yalvartma. Hayırlı Cumalar.

Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. Saadetler hepimizin olsun. Ne kurulan bağlar bozulsun, ne de dostlar unutulsun. Cumanız Mübarek Olsun.

Allah’ım, Sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, Sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. Beni benden uzağa at, senden uzağa atma. Hayırlı Cumalar

Duanız da, inancınızda samimiyet varsa dertler samimi olup gitmeye niyet ederler. Hayırlı Cumalar



Bazı müminler cennete hasret yaşar. Bazı müminler de vardır ki cennet onları hasretle bekler. Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla, Hayırlı Cumalar.

Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözünе nur, gönlünе huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar dilerim .

Yakınlık ne zamanla ne mekanla sınırlıdır. Eller Allah’a açıldığında akla ilk gelen sevilenlerdir. Aklımda yüreğimde ve duamdasınız. Cumanız Mübarek Olsun. 

 

Umutsuzluk yok, Gün gelir; Gül de açar Bülbül de öter. Hayırlı Cumalar Olsun.

Allah’ım dualarımın kabul olmasını engelleyen tüm günahlarımı affet. Amin! Hayırlı Nurlu Cumalar

Avuç içinizde sakladığınız bütün duaların kabul olması dileğiyle.. Cumanız Mübarek Olsun

Allah’ım, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle. Amin. Hayırlı Cumalar.



Önce yollar uzanır hakka yürümek için. Tomurcuklar, güller açar onu görmek için. Dua eden biri var senin için. Sen de dua et Allah için. Hayırlı Cumalar.

Öyle bir dua et ki günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın. Şeytandan Allah’a sığın ki nefsin seni değil; sen nefsini yakasın. Hayırlı Cumalar.

Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, Kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı Cumalar.

 

Allah’ım rızkımıza bolluk, kalbimize ferahlık, ömrümüze bereket ver! Amin. Cumanız Mübarek olsun.

Her ‘Cuma’ bir huzur her sabah bir umuttur. Huzurunuz ve umudunuz daim, dualarınız kabul olsun.Hayırlı Cumalar

Büyük Allah’ım sesimizi duyan Sensin, hallerimizi bilen Sensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen imdat eyle. Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Hayırlı Cumalar.

Kalbinizden gecen tüm dualar, dilinizden amin olarak dökülsün inşallah. Hayırlı Cumalar.

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı Cumalar.



Ömrümüzün hikayesini yazan en büyük ve en güzel yazıcı olan Allah’ım. Gönlünüzden geçen güzellikleri alnımıza kader diye yazsın. Amin. Hayırlı Cumalar dilerim.

Kalbimiz imana, gönlümüz İslam’a, dilimiz Kur’an’a,  kulağımız ezana, gözümüz nura, evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Hayırlı cumalar dilerim.

Ettiğiniz her dua derdinize deva hastalığımıza şifa sevdiklerinize mutluluk ve huzur versin. Amin! Selam ve Dua ile hayırlı cumalar.

En Özel Cuma Mesajları  

 

Allah’ım, yakınımda ve uzağımda olan tüm sevdiklerime, sağlıklı, huzurlu ve mutlu ömürler nasip eyle.. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Allah’ım! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı affet. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Hayırlı Bereketli Cumalar.

Ey büyük Allah’ım, kalpleri iyiden kötüye, kötüden iyiye çeviren, ancak sensin. Kalbimi, dininde sabit kıl, dininden döndürme, Müslümanlıktan ayırma! Hayırlı Cumalar dilerim.

Büyük Allah’ım, Dinimizden dolayı bizi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri İslam’ın yolundan ayırma. Amin.. Hayırlı Cumalar olsun.

O mucizeleri yaratan Allah’ım. Kullarını affedici Rabbim! Sen ne dersen o olur, biliriz. Dualarımızı hayırlıysa kabul eyle. Amin! Hayırlı Cumalar. 

 

En Özel Cuma Mesajları

Gönlümüzden geçen en hayırlı dualar kabul olsun. Cumanız Mübarek Olsun.

Büyük Allah’ım bugün de sana kul olarak el açıyoruz. Bugün bütün şerleri bizlerden uzak eyle. Sürpriz belalardan bizleri koru. Mutlulukları, huzurları ve güzellikleri hayırlı bir şekilde ver. Ve bizi bugün sevdiklerimizden ayırma. Dualarınızı bekler, Hayırlı Cumalar dilerim.



Duanız da, inancınızda samimiyet varsa, dertler samimi olup gitmeye niyet ederler. Hayırlı Cumalar olsun.

Ey Rabbim, bize Cennetin kokusunu duyur ve onun nimetlerinden nasiplendir. Bize ateşin kokusunu duyurma. Amin.  Hayırlı Cumalar olsun.

Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle! İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle Ya Rabbim. Amin. Hayırlı Cumalar.

Sosyal Medya hesaplarımızdan paylaşılan Cuma Mesajlarını takip edebilirsiniz.

En Özel Cuma Mesajları

Bir yanıt yazın