Dostlara Cuma Mesajları

Dostlara Cuma Mesajları

Öyle bir dua et ki günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın. Şeytandan Yaradan’a sığın ki nefsin seni değil; sen nefsini yakasın. Hayırlı Cumalar

Allah’ım rızkımıza bolluk, kalbimize ferahlık, ömrümüze bereket ver!. Cuma’mız Mübarek Olsun

Ey Rabbim; istemeden verdiklerine bakınca istediklerimizi vereceğine inanarak; duasını beklediğimizi hayırlara ulaştırmanı diliyorum. Hayırlı Cumalar



Allah hikmetiyle bir kapıyı kapatırsa rahmetiyle diğerini açar. Ya Rabbi bu Mübarek Cuma günü hürmetine bizlere hayırlı kapılar aç. Hayırlı Cumalar

Allah rahmeti yüz parça yarattı. Bu rahmetten doksan dokuzunu yanında tuttu. Yeryüzüne (bu rahmetin) sadece bir parçasını indirdi. İşte bu bir parça sebebiyledir ki yaratıklar birbirine acımaktadırlar. (Öyle ki) at, süt emen yavrusuna engel olmaması için ayağını bu rahmet sayesinde kaldırır.”(Buharî, “Edeb”, 78) Hayırlı Cumalar

Dostlara Cuma Mesajları

Cuma günü yapılan ibadetlere iki kat sevap verilir. Müslümanlar Cuma gününü haftanın en hayırlı günü olarak kabul ediyor. Cuma gününde sevdiklerini bu özel güne eriştiği için kutlamak oldukça önemlidir. Cumanız Mübarek Olsun

Rabbim nefsimize ‘celaliyle’, kalbimize ‘cemaliyle’, hayatımıza ‘hikmetiyle’, hatalarımıza ‘rahmetiyle’, mahşerde ‘Muhammediyle’ yardım etsin inşallah. Hayırlı Cumalar.

La ilahe illallah tır özüm, Muhammed Mustafa’dır sözüm, İhlas-i şerif ile yıkadım yüzüm. Ayet-el kürsü için sen kabul eyle sözüm. Allah’ım Cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah. Gönüller duada birleşince Cumalar güzelleşir.

Cuma Duaları

Selatü selaya yolladım Mevla’ya, Sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya. Cumanız Mübarek Olsun

Allah hikmetiyle bir kapıyı kapatırsa rahmetiyle diğerini açar. Ya Rabbi bu mübarek cuma günü hürmetine bizlere hayırlı kapılar aç. Amin. Hayırlı Cumalar.

Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.

Huzur ve güven içinde yenen kuru bir ekmek, endişe içinde yenen baldan daha tatlıdır. Namus içinde yaşanan bir çadır, ahlaksızlığın hüküm sürdüğü bir köşkte yaşamaktan daha sevimlidir. Cumanız Mübarek Olsun.

Dostlara Cuma Mesajları

Etkileyici Cuma Mesajları

Allah’ım! Sen’den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzı afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz. Dualarımızı kabul eyle Ya Rabbim. Hayırlı Cumalar.

Ümit ederiz ki bu mübarek Cuma günü, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Cumalar bereket ve kurtuluş günüdür. Hayırlı güzel Cumalar dilerim.

Allah’ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı Bereketli Cumalar.



Ey Rabbimiz! Bugün edeceğimiz dualarımızı kabul et ve bizi Makam-ı Mahmut’a komşu olmaya mazhar olanlardan eyle. Mutlu Cumalar.

Allah’ım, habibin Muhammed Mustafa’ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et. Amin.. Cumamız mübarek olsun.

Sağanak sağanak rahmet yağsın yuvanıza, her gün Resulullah girsin rüyanıza, melekler amin desin dualarınıza! Dualarda buluşmak dileğiyle, Hayırlı Cumalar.

Dostlara Cuma Mesajları

Dostlara Cuma Mesajları

Hayırlı Cumalar Mesajları

Kalbimiz iman ile gönlümüz İslam ile, Dilimiz Kur’an ile, kulağımız ezan ile ,gözümüz nur ile dolsun. Evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Hayırlı Cumalar.

Bu Cuma gününün feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Şükür ki karanlığı aşan Cuma’ya ulaşan dualarımız var. Hayırlı Cumalar.

Cumamız aşk olsun gönlümüzden geçen en hayırlı dualar kabul olsun. Güzel Cumalar.

Allah’ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme. Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayı ve cemalini görebilmeyi nasip et. Hayırlı Cumalar.

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun Cuma gününüz mübarek olsun. Allah’ın bize bahşettiği en güzel gününüzü kutlarım.

Bu Cuma gününün feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Şükür ki karanlığı aşan Cuma’ya ulaşan dualarımız var. Hayırlı Cumalar.

Dostlara Cuma Mesajları

Dostlara Cuma Mesajları

Allah’ım… Ümidimi kaybettiğimde, senin yazdığın kaderin, Hayallerimden daha güzel olduğunu hatırlat. Hayırlı Cumalar

Allah’ım; bizleri rahmetinin o engin lütfu ile bağışla, bize merhamet et. Bize hidayet ver ve sırat-ı müstakimden ayırma. Hayırlı Cumalar.

Allah’ım! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere Merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Bu dünya fani sakın güvenme, giden gelmez, gelen durmaz, Allah sevgisi gönülden çıkmaz, gönlünüz iman mekanınız cennet olsun. Hayırlı Bereketli Cumalar.



Anlatmaya dilde lisan yetmiyor, utancından durdu kalem gitmiyor, ne yapsak da bizde kusur bitmiyor; olmuşuz bir kere isyana tabi, kurtar bizi Yarabbi. Cumanız Hayırlı ve Mübarek olsun.

İmkanların bittiği yerde iman vardır. Derdin ne kadar büyük olursa olsun, derdinden büyük ALLAH vardır. Cumanız Mübarek Olsun.

Dostlara Cuma Mesajları

Ey Büyük Rabbim! Dinimizden dolayı bizi yok etmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri o büyük İslam dininin yolundan ayırma. Hayırlı Cumalar.

Ey büyük Rabbim. Hayrı ve şerri ayırt edebilmeyi, imtihan olarak verdiklerine yürekten Amenna diyebilmeyi, göstermiş olduğun yolda yürümeyi, Senin yolundan ayrılmamayı, Seni en çok sevenlerden olmayı bana ve sevdiklerime nasip eyle. Hayırlı Cumalar.

Allah’ım, bizi, dinde yalnız sana ihlasla ibadet eden Haniflerden kıl!  Yönümüzü Yanlış bildiklerimizden Hakka tevcih eyle! Hayırlı Cumalar.

Bu mübarek Cuma hürmetine, bizi sevdiğin kullar arasına kat. Bizi çok sabreden, çok şükreden kullardan eyle. Seni çok analım; ömrümüz sevdiğin, razı olacağın işlerle (amellerle) geçsin. Sıhhat ve Afiyette daim eyle. Sevdiklerimiz bize bağışla. Şüphesiz senin her şeye gücün yeter. Amin. Selam ve Dua ile Hayırlı Cumalar.

Dostlara Cuma Mesajları

Mevlana diyor ki; Dua edecek güzel bir gönlün yoksa, güzel yürekli insanlardan dua iste. Ömrüne ömür katılsın, Gönlüne meltem saçılsın. Bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın. Derdine derman, gönlüne iman dolsun..! Hayırlı Cumalar.

Allah’ım rızkımıza bolluk, kalbimize ferahlık, ömrümüze bereket ver! Amin. Cumanız mübarek olsun. Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen imdat eyle, Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Hayırlı Cumalar.

Arkadaşlara Cuma Mesajları

Ey Rabbim! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl! Amin. Hayırlı Cumalar



Hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini, nasip eyle ya Rabbim. Hayırlı Cumalar dilerim.

İnsan; Geçmişin Hasretçisi, Geleceğin Özlemcisi, Yaşadığı Anın Şikayetçisidir! ALLAH bizi şikayet değil Şükredenlerden eylesin. (Amin) Hayırlı Cumalar.

Dostlara Cuma Mesajları

Rabbim, yarar getirmeyen bilgiden, korkmayan kalpten, duyulmayan duadan, doymak bilmeyen nefisten, açlıktan ki o kötü bir arkadaştır. Hıyanetten ki o ne kötü sırdaştır tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, kocamaktan, ezel-i ömre döndürülmekten, Deccal fitnesinden kötülüğünden, kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnesinden sana sığınırım. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Ey Büyük Rabbim! Dinimizden dolayı bizi yok etmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri o büyük İslam dininin yolundan ayırma. Hayırlı Cumalar.

Allah’ım! Ruhumu daraltma, kalbimi karartma, darda koyup aratma, Hak yolundan saptırma, beni senden başkasına yalvartma. Bereketli Cumalar.

En yeni Cuma Mesajları

Allah’ım! Cehennem azabından, kabir azabından, Mesih ve Deccal’ın fitnesinden, hayat ve ölüm fitnesinden Sana sığınırım. (Kütüb-i Sitte) Nurlu Cumalar.

Lanetlik şeytandan Ulu Allah’a sığınırım. O tüm varlıkları hükmü altında tutar ve sınırsız derecede cömerttir. Dualarınızın kabulü dileğiyle. Hayırlı Cumalar.

Allah’ım! Geçmiş ve gelecek, gizli ve açık bütün günahlarımı bağışla! Benim ilâhım Sensin. Senden başka ilâh yoktur. (Buhârî, Tevhîd, 35) Hayırlı Cumalar.

Allah’ım, Seni umuyor ve Sana dua ediyorum. Beni hayırlı umutlarıma kavuştur. Günahlarımı bağışla. Senin her şeye gücün yeter.. (amin) Hayırlı Nurlu Cumalar.

Dostlara Cuma Mesajları

Dua Aşktır, Dua Huzurdur, Dua Umuttur. Hayırlı Huzurlu Umutlu Aşk Dolu Hayırlı Cumalar Olsun.

Önce yollar uzanır hakka yürümek için; Tomurcuklar, güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için.Sen de dua et Allah için. Cumanız Mübarek Olsun.



Şüphesiz (bilsinler) ki O Allah, bizzat rızkı veren kuvvet ve kudret sahibidir. Hiç kuşkusuz o zulmedenlere de, (geçmiş) arkadaşlarının (azaptaki ) payı gibi bir pay vardır. Şimdi gelmesi için acele etmesinler. ‘ (Zariyat ~58,59) Cuma Gününüz Bin Mübarek Olsun.

Allah’ım! Bana kendi sevgisini ve senin yanında sevgisi Bana fayda verecek kimsenin sevgisini ver. (Tirmizî, Deavât,73.) Cumanız Mübarek Olsun.

Dostlara Cuma Mesajları

Ey nefsim! Şeytana yem olmak mı yoksa cennette gül olmak mı niyetin? Bırak yakamı secde edeyim. Sen huzura er, ben imanla öleyim. Rabbim hepimizi imanla ölen kullarından eylesin. Amin. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Allah’ım! Aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; Bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Amin! Cumanız mübarek olsun.

Cuma günü gusledenin günahları af olur. [Taberani] Hayırlı Nurlu Cumalar

Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen imdat eyle, Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. HAYIRLI CUMALAR.

Dostlara Cuma Mesajları

Dostlara Cuma Mesajları

‘Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem’ diyen Sevgilinin (s.a.s.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile.. Hayırlı Cumalar dilerim.

Allah’ım! Dillere destan, yüreklere ferahlık olan merhametin ile günahlarımızı affeyle. Amin! Tüm Müslümanların Cuması mübarek olsun. Hayırlı, bereketli, huzurlu ve sağlık dolu günler dilerim.



Allah’ım! Ruhumu daraltma, kalbimi karartma, darda koyup aratma. Hak yolundan saptırma, beni senden başkasına yalvartma. Amin. Hayırlı Cumalar.

Mekke ufuklarında Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin selamı şefaati üzerinize olsun. Cumanız mübarek olsun.

Dostlara Cuma Mesajları

Dualı Cuma Mesajları

Dostlara Cuma Mesajları

Rabbim, Ne olur hiçbir annenin yüreğini, evladının acısıyla yakma! Çocukları, kirli dünyamızdan koru, sakla. Sağlık ve Huzurla Hayırlı Cumalar.

Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (s.a.v) şefaati üzerimize olsun. Hayırlı Cumalar.

“Sen af yolunu tut, iyiliği emret, cahillerden yüz çevir.”(A’raf,7/199) Cuma Gününüz Bin Mübarek Olsun.

Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili Peygamberimiz, şefaatçiniz olsun. Cumanız mübarek olsun.

Cuma gecesi olduğu zaman gecenin son üçte birinde kalkabilirsen (kalk ve dua et). Çünkü o vakit, (meleklerin) şahit olduğu bir zaman dilimidir. Bu vakitte yapılan dua kabul olur. (Ebû Davûd, Dua, 115)

Dostlara Cuma Mesajları

Dostlara Cuma Mesajları

Ey ALLAHIM!  Sen ümit edeni ümitsizliğe düşürmezsin. Sen Sen’den isteyeni geri çevirmezsin. Ey ismi Deva, Zikri şifa ve itaati zenginlik olan; sermayesi ümit ve silahı dua olan bu kullarına maddi manevi şifa ol. Sana yönelen kalplerimizi boş çevirme. (Amin). Hayırlı Cumalar.

Allah’ım dualarımın kabul olmasını engelleyen tüm günahlarımı affet. Amin! Hayırlı Nurlu Cumalar

Tüm din kardeşlerimin Cuması mübarek olsun. Allah herkese şifa versin, bu güzel gününüz gülümsemelerle bitsin inşallah.



Bu dünya fani sakın güvenme, giden gelmez, gelen durmaz, Allah sevgisi gönülden çıkmaz, gönlünüz iman mekanınız cennet olsun. Hayırlı Cumalar

Allah’tan bir dua gibi, Peygamber’den bir armağan gibi sevabınız bol olsun! Cumanız Mübarek Olsun.

Umutsuzluk Yok Gün Gelir; Gül de Açar Bülbül de Öter. Hayırlı Cumalarınız Olsun.

İnsan; geçmişin hasretlisi, geleceğin özlemcisi, yaşadığı anın şikayetçisidir. Allah bizi şikayet edenlerden değil şükredenlerden eylesin. Hayırlı Cumalar.

Dostlara Cuma Mesajları

Dostlara Cuma Mesajları

Allahümme salli ve alâ seyyidinâ Muhammed ve alâ âli seyyidinâ Muhammed. Hayırlı Nurlu Cumalar

Af dilemekten çekinmeyin. Hiç bir günah Allah’ın Rahmetinden büyük değildir. Hayırlı Cumalar

Allah’ım! Senden hayırlar ve iyi ameller işlemeyi, kötülükleri terk etmeyi, yoksulları sevmeyi, beni bağışlamanı ve bana merhamet etmeni niyaz ediyorum. Hayırlı Bereketli Cumalar

Cuma günü sabah namazından önce, “Estağfirullahelazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh” okuyanın, deniz köpüğü kadar da olsa, bütün günahları af olur. (İbni Sünni) Hayırlı Cumalar.

Cuma günü veya gecesi ölen mümin, şehit olur, kabir azabından kurtulur. (Ebu Nuaym) Cumanız Mübarek Olsun.

Ana-babanın kabrini, Cuma günleri ziyaret eden kimsenin günahları af olur, haklarını ödemiş olur. (Tirmizi) Cuma gecesi Yasin suresini okuyanın günahları affedilir. (İsfehani)

Dua Aşktır, Dua Huzurdur, Dua Umuttur. Hayırlı Huzurlu Umutlu Aşk Dolu Hayırlı Cumalar Olsun.

Dostlara Cuma Mesajları

Anlamlı Cuma Mesajları

Dostlara Cuma Mesajları

Avuç içlerinizde sakladığınız bütün duaların kabul olması dileğimle. Hayırlı Cumalar.

Sabahın aydınlığını var eden, geceyi dinlenme vakti yapan, güneşi ve ayı hesap vasıtası yapan Allah’ım! Bana borçlarımı ödemeyi ihsan eyle, benden fakirliği gider, kulağımı, gözümü ve kuvvetimi Senin yolunda kullanmayı nasip eyle. Hayırlı Cumalar.



Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (s.a.v) şefaati üzerimize olsun. Hayırlı Cumalar.

Dua Aşktır, Dua Huzurdur, Dua Umuttur.  Hayırlı Huzurlu Umutlu Aşk Dolu Hayırlı Cumalar Olsun. Şüphesiz (bilsinler) ki O Allah, bizzat rızkı veren kuvvet ve kudret sahibidir.  Hiç kuşkusuz o zulmedenlere de, (geçmiş) arkadaşlarının (azaptaki ) payı gibi bir pay vardır. Şimdi gelmesi için acele etmesinler. (Zariyat ~58,59) Cuma Gününüz Bin Mübarek Olsun. Dua eder, Dua beklerim. Selamlar.

Cuma gecesi Yasin suresini okuyanın, günahları affedilir. (İsfehani) Günahlarımızın af olması dileğiyle.. Hayırlı Cumalar.

Dostlara Cuma Mesajları

Dostlara Cuma Mesajları

Allah’ım.. Yaşadığımız hayat boyunca bizlere hayatın sıhhatlisini, rızkın bereketlisini, kalbin şefkatli ve merhametlisini, ölürken ölümün beşaretlisini, öldükten sonra da kabrin saadetlisini nasip eyle! Hayırlı Cumalar.

Rabbim! Bağışla, merhamet et. Çünkü sen merhamet edenlerin en hayırlısısın! (Mü’minûn, 23/118) Hayırlı Nurlu Cumalar.

Rabbim Seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi Bilenlerden, Ya Rabbi Cennette gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

Allah’ım! Senden bu günün ve yarının bildiğim ve bilmediğim ne kadar hayır varsa hepsinden isterim. Senden cenneti ve cennete yaklaştıracak söz ve amelleri isterim. Cumanız Mübarek Olsun.

(Allah’ım!) Yalnız sana ibadet ederiz ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, kendilerine nimet verdiklerinin yoluna ilet; gazaba uğrayanlarınkine ve sapıklarınkine değil. (FÂTİHA suresi 5-7. ayetler) Hayırlı Cumalar.

Kim, küçümseyerek üç Cumayı peş peşe terkederse, Allah onun kalbini mühürler! (Hadis-i Şerif, Buhari, Malik, Müslim) Nurlu Cumalar.

Cuma günü 80 salavat getirenin, 80 yıllık günahı affolur. [Dare Kutni]Cumanız Mübarek Olsun.

Dostlara Cuma Mesajları

Her ‘cuma’ bir huzur her sabah bir umuttur! Huzurunuz ve umudunuz daim dualarınız kabul olsun.Hayırlı Cumalar

Ey Benim Güzel Mevla’m, Benim Senden istediklerimi Değil; Senin Bende Görmek İstediklerini Yaşat Bana. Amin! Hayırlı Cumalar.

Ayakları şişerdi, o öpülesi ayakları. Ama bizim gibi sabahlara kadar gezmekten değil, sabaha kadar ibadet etmekten. Az yerdi, ama bizim gibi rejim yapmak için değil, fakirliği seçtiğinden. Gece gündüz ağlardı, o ağlayınca meleklerin gözleri dolardı ama bizim gibi pembe diziler yüzünden değil, Mevla’ya olan aşkından. Ne kadar farklıyız değil mi Allah resulünden. Mevla bütün amellerimiz ve niyetlerimizle ona benzemeyi nasip etsin. Amin. Hayırlı Cumalar.



Öyle yollar uzanır ki hakka yürümek için, tomurcuklar yeşerir güller açar. Onu görmek için, dua eden birileri var senin için. Sen de dua et ALLAH için. Cumanız Mübarek Olsun.

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı Cumalar dilerim.

Sevdiklerinize Cuma Mesajları

Dostlara Cuma Mesajları

Dostlara Cuma Mesajları

Allah’ım, bizi, dinde yalnız sana ihlasla ibadet eden Haniflerden kıl!  Yönümüzü yanlış bildiklerimizden Hakka tevcih eyle! Hayırlı Cumalar.

Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini Mevla’ya. Sen istemesini bilirsen, Mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.

Rabbim! Şüphesiz ben senden hakkında bilgim olmayan şeyi istemekten sana sığınırım. Eğer beni bağışlamaz ve bana acımazsan, şüphesiz ziyanat uğrayanlardan olurum. (Hud Sûresi 88. Âyet) Hayırlı Cumalar.

Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (s.a.v) şefaati üzerimize olsun. Hayırlı Cumalar.

Ya Rab, kusurumuzu affet. Bizi Kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl. Amin! Hayırlı Cumalar.

Ey Rabbimiz! Sen rahmetin ve ilminle her şeyi kuşattın. Tövbe edenleri ve yolundan gidenleri bağışla, onları cehennem azabından koru! (Mü’min, 40/7)  Cumanız mübarek olsun.

Dostlara Cuma Mesajları

Dostlara Cuma Mesajları

Ya Rab! Evlerimizi aşsız, kalplerimizi aşksız, dillerimizi duasız bırakma. Fakirlere yadım et, zalimlere fırsat verme. Hayırlı Cumalar.

‘Size açık bir nur (Kur’an) indirdik. Müminlere yol gösterici ve müjdecidir. Ayetlerini düşünsünler, aklı olanlar öğüt alsınlar. ‘ (nisa-174, Neml-21, Sad-29) Cuma Gününüz  Mübarek Olsun.

La Tahzen! İnnallahe-l meana! ‘Üzülme, Allah bizimle beraberdir!’ (Tevbe,42) Hayırlı Nurlu Cumalar.

Bazı müminler cennete hasret yaşar. Bazı müminler de vardır ki cennet onları hasretle bekler. Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla, Hayırlı Cumalar.

Allah hikmetiyle bir kapıyı kapatırsa rahmetiyle diğerini açar. Ya Rabbi bu mübarek Cuma günü hürmetine bizlere hayırlı kapılar aç. Hayırlı Cumalar

Bugün her zamanki gibi bayram olsun, hüzünler dönüşsün sevince. Rabbim yaralarımızı sarsın, Kalbimizdeki marazları gidersin Şafi namıyla. Cumanız Mübarek Olsun!

Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen imdat eyle, Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. HAYIRLI CUMALAR.

Dostlara Cuma Mesajları

Dostlara Cuma Mesajları

Rabbinize yalvararak ve gizlice dua edin, çünkü O, haddi aşanları sevmez. Düzene sokulduktan sonra yeryüzünde bozgunculuk yapmayın. Allah’a (azabından) korkarak ve (rahmetini) umarak dua edin. Şüphesiz, Allah’ın rahmeti iyilik edenlere çok yakındır. (A’RAF suresi 55-56. ayetler) Cumanız Mübarek Olsun.

Allah’ım! Bana kendi sevgisini ve bana fayda verecek kimsenin sevgisini ver. (Tirmizî, Deavât,73.) Cumanız Mübarek Olsun.

Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. Saadetler hepimizin olsun. Ne kurulan bağlar bozulsun, ne de dostlar unutulsun. Cumanız Mübarek Olsun.

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahibimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne. Hayırlı Cumalar

Bazı müminler cennete hasret yaşar. Bazı müminler de vardır ki cennet onları hasretle bekler. Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla, Hayırlı Cumalar.

Dostlara Cuma Mesajları

Cuma Sözleri

Dostlara Cuma Mesajları

Allah’tan bir dua gibi, Peygamber’den bir armağan gibi sevabınız bol olsun! Cumanız mübarek olsun.

Umutsuzluk yok gün gelir; gül de açar bülbül de öter. Hayırlı Cumalarınız olsun.

Kalbinizden gecen tüm dualar, dilinizden amin olarak dökülsün inşallah. Hayırlı Cumalar.

Duanız da, inancınızda samimiyet varsa dertler samimi olup gitmeye niyet ederler. Hayırlı Cumalar.

Ümmetimin bayramları içinde Cumadan daha kıymetli bayram yoktur ve o günkü iki rekat namaz, Cuma günü dışındaki bin rekattan değerlidir. (Hadis-i Şerif, Buhari) Hayırlı Cumalar.

Allah’ım! Geçmiş ve gelecek, gizli ve açık bütün günahlarımı bağışla! Benim ilâhım Sensin. Senden başka ilâh yoktur (Buhârî, Tevhîd, 35) Hayırlı Cumalar.

Dostlara Cuma Mesajları

Dostlara Cuma Mesajları

En faziletli günlerden biri de Cuma günüdür” buyurmuş ve bu günde kendisine çok salât ü selâm getirilmesini istemiştir (İbn Hıbbân, Ed”ıye, No: 910)

Cumanız Mübarek Olsun. Cuma günü veya gecesi Duhan suresini okuyana Cennette bir köşk ihsan edilir. [Taberani] Hayırlı Nurlu Cumalar

Ey iman edenler!  Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah’ın zikrine koşun ve alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır. (Cum’a, 62/9) Cumanız mübarek olsun..

Cuma namazından sonra kişi oturduğu yerden kalkmadan yüz kere “Azîm olan yüce Allah’ı hamd ile tespih ederim.
Allah’tan beni affetmesini isterim” der ise diyen kişinin yüz bin günahı, anne ve babasının yirmi dört bin günahını Allah affeder. Hayırlı Cumalar.

Cuma namazından sonra “Allahümme yâ ganiyyü, yâ hamîdü, yâ mübdiü, yâ mu’îdü, yâ rahîmü, yâ vedûd. Eğninî bihalâlike an harâmike ve bifadlike ammen sivâke” duasını okuyan kişiyi Allahü teala başkasına muhtaç etmez ve hiç beklemediği yerden rızkını verir, Amin. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Dostlara Cuma Mesajları

Dostlara Cuma Mesajları
Özenle hazırlanan Cuma Mesajlarına buradan ulaşabilirsiniz.
Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.
Dostlara Cuma Mesajları

Bir yanıt yazın