Cuma Kutlama Mesajları

Cuma Kutlama Mesajları

İnsan yeşil yapraktır, solup gideceği yer kara topraktır. Maksat yazı yazmak değil, böyle mübarek bir günde dostları hatırlamaktır. Hayırlı Cumalar

Rabbim, dualı bir hayat yaşayan, duasını hayatına taşıyan, başkalarının duasını alan ve duası kabul olan kullardan eylesin. Hayırlı Cumalar.



Rabbimiz! Bize katından rahmet gönder ve bize içinde bulunduğumuz durumdan bir çıkış yolu göster. (Kehf 18/10) Amin Ya Rabbel’Alemin. Dualarımız kabul Cumamız Mübarek olsun.

Bu mübarek cuma günü hürmetine evlerimizi aşsız, kalplerimizi aşksız, dillerimizi duasız bırakma. Evlatlarımızı hayırlı, bedenimizi sağlıklı, işlerimizi başarılı kıl. Fakirlere yardım et, zalimlere fırsat verme Ya Rab! Hayırlı Cumalar dilerim.

Duanız da, inancınız da samimiyet varsa. Dertler samimi olup gitmeye niyet ederler. Hayırlı Cumalar

Biz kısık sesleriz. Sen minareleri ezansız bırakma Allah’ım. Hayırlı Cumalar

Ya Rab, kusurumuzu affet. Bizi Kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl. Amin! Hayırlı Cumalar.

Sevdiklerimin derdine “DERMAN” için Hastalığı varsa “ŞİFASI” için, Sıkıntısı varsa “FERAHI” için, Günahları varsa “AFFI” için, Borcu varsa “ÖDEYEBİLMESİ” için El açan bu kuluna boş çevirme.. Hayırlı Cumalar.

Ey Duam…! Çalınmadık kalp bırakma “Amin” Hayırlı Nurlu Cumalar.

Cuma Kutlama Mesajları

Mutluluk yakanıza yapışsın, huzur ayağınıza dolaşsın, sevinç ellerinize bulaşsın, güzellikler kirpiklerinizi ıslatsın inşallah. Cumanız Mübarek olsun.

Hüzün ağır gelir yüreğe, ama en güzel duaları ettirir sahibine. En güzel dualarda buluşmak dileğiyle.. Hayırlı CUMALAR.



Bu mübarek Cuma gününün tüm inananlar için hayırlara vesile olmasını diliyorum.. Cumanız Mübarek Olsun

Hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini, nasip eyle ya Rabbim. Hayırlı Cumalar dilerim.

Cuma Kutlama Mesajları

İmkanların bittiği yerde iman vardır, derdin ne kadar büyük olursa olsun derdinden büyük Allah vardır. Hayırlı Cumalar.

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle. Hayırlı Nurlu Cumalar

İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim. Allah Cumanızı Kabul Etsin.

Umutsuz kapılar vardır açılmaz, Rabbim’ in kapısı büyüktür, kapanmaz. Sen umudunu kaybetme Rabbim kulunu bırakmaz. Hayırlı Cumalar.

Cuma Kutlama Mesajları

Cennet bahçelerinin gülleri yüzüne, bülbüllerin nağmeleri diline, Allah sevgisi gönlüne, bu güzel günün bereketi üzerine olsun. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Ey Büyük Rabbim! Dinimizden dolayı bizi yok etmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri o büyük İslam dininin yolundan ayırma. Hayırlı Cumalar.



Kalbimiz iman ile gönlümüz İslam ile dilimiz Kur’an ile kulağımız ezan ile gözümüz nur ile dolsun. Evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Hayırlı Cumalar.

Rabbim Ne olur hiçbir annenin yüreğini, evladının acısıyla yakma! Çocukları, kirli dünyamızdan koru, sakla!  Sağlık ve Huzurla HAYIRLI CUMALAR.

Cuma Kutlama Mesajları

hayırlı cumalar

Hayırlı Cumalar Mesajları

Hakk’ı sevenlerden, Hidayete Erenlerden, Resulü görenlerden, Cennete girenlerden, günahları af edilenlerden olmak dileğiyle. Hayırlı Cumalar.

Yüce Rabbim..! Omzumuz da onca günah yüküyle, sana açtık ellerimizi. Derinden bir OF değil, yürekten bir AF diliyoruz.
Hayırlı Nurlu Cumalar.

Ne ev sahibiyim bu alemde, ne de kiracı. Sadece bir ömür misafirim. Geldiğim saat belli, gideceğim saat belirsiz. Yüreğim kıymet bilene emanet. Gerisi Rabbime teslimiyet. Gerçek sevgi ve sevenlerimizle birlikte olmak dileğiyle.. Hayırlı Cumalar.

Dünyada kazanmış gibi görünüp ahirette kaybedenlerden eyleme Allah’ım. Hayırlı Cumalar..

Kalbimiz iman ile gönlümüz İslam ile dilimiz Kur’an ile kulağımız ezan ile gözümüz nur ile dolsun. Evimiz huzurlu ve bereketli olsun. Cumanız Mübarek Olsun. Önce yollar uzanır Hakk’a yürümek için; tomurcuklar, güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. Sen de dua et Allah için. Cumamız mübarek Olsun.



Rabbim Seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennet te gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

Cuma Kutlama Mesajları

Bizi yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah’ın müminlerini bağışlaması dileğiyle Cumanız Mübarek Olsun!

Ya Rabbim! Sen anne babalarımızı ve tüm inananları sonsuz rahmetinle bağışla ve Cumamızı hayırlı, nurlu ve bereketli eyle, Amin! Selam ve dua ile Hayırlı Cumalar.

Ey Allah’ım! Senin rahmetini umuyorum. Beni göz açıp kapayıncaya kadar da olsa nefsimle baş başa bırakma. Halimi tümüyle düzelt, Senden başka İlah yoktur. Cumamız Mübarek olsun.

İnsan; Geçmişin hasretlisi, geleceğin özlemcisi, yaşadığı anın şikayetçisidir! ALLAH bizi şikayet değil şükredenlerden eylesin. (Amin) Hayırlı Cumalar.

Cuma Kutlama Mesajları

Elleriniz açık, kalbiniz sevgi dolu olsun gözlerinizde iki damla yaş olsun sağanak sağanak yağan rahmet dergahından bir damla da size nasip olsun. Kardeşliğin en güzeli duadır kardeşler dualarınız kardeşleriniz için olsun. Cumanız gibi bütün günleriniz rahmet olsun. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Yakınlık ne zamanla ne mekanla sınırlıdır. Eller Allah’a açıldığında akla ilk gelen sevilenlerdir. Aklımda yüreğimde ve duamdasınız. Cumanız Mübarek Olsun.



Rabbim, nefsimize ‘celaliyle’, kalbimize ‘cemaliyle’, hayatımıza ‘hikmetiyle’, hatalarımıza ‘rahmetiyle’, mahşerde ‘Muhammedîyle’ yardım etsin inşallah. Hayırlı Cumalar.

Cuma Kutlama Mesajları

Cuma Duaları

Her “Cuma” bir huzur her sabah bir umuttur! Huzurunuz ve umudunuz daim, dualarınız kabul olsun. Hayırlı Cumalar.

Ey Rabbimiz bugün de sana kul olarak el açıyoruz. Bugün bütün şerleri bizlerden uzak eyle. Sürpriz belalardan bizleri koru. Mutlulukları, huzurları ve güzellikleri hayırlı bir şekilde ver. Ve bizi bugün sevdiklerimizden ayrı koyma. Dualarınızı bekler, Hayırlı Cumalar dilerim.

Ey Allah’ım! Yaptığımız işlerde muvaffakiyetler ihsan et bizlere. Kötü yollara geçenleri gittikleri yoldan geri çevir. Evlerimize mutluluk ihsan eyle. Taşımakta zorlanacağımız yüklerle bizleri sınavdan geçirme. Darda ve muhtaç koyma. Amin. Hayırlı Cumalar.

Allah’tan bir dua gibi Peygamber’den bir armağan gibi sevabınız bol olsun! Hayırlı Cumalar.

Güneşin pembeliği ile doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizle olsun. Hayırlı Cumalar dilerim.



Bu dünya fani sakın güvenme, giden gelmez, gelen durmaz. Allah sevgisi gönülden çıkmaz, gönlünüz iman dolu, mekanınız cennet olsun, Hayırlı Cumalar.

Allah’ın Selamı Rahmeti, Bereketi üzerimize olsun! Günümüz aydın Cumamız Mübarek Olsun!

Cuma Kutlama Mesajları

Ya Rabbim! Sen anne babalarımızı ve tüm inananları sonsuz rahmetinle bağışla ve cumamızı hayırlı, nurlu ve bereketli eyle, Amin! Selam ve dua ile Hayırlı Cumalar.

Ey Allah’ım! Senin rahmetini umuyorum. Beni göz açıp kapayıncaya kadar da olsa nefsimle baş başa bırakma. Halimi tümüyle düzelt, Senden başka İlah yoktur. Cumamız Mübarek olsun.

Allah’ım! Günahlarımın hepsini küçüğünü ve büyüğünü ilkini ve sonunu gizlisini ve aşikârını bağışla. (Hadis-i Şerif /Müslim) Hayırlı Cumalar.

Cuma Kutlama Mesajları

Bazı müminler cennete hasret yaşar. Bazı müminler de vardır ki cennet onları hasretle bekler. Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla, Hayırlı Cumalar.

Günlerinizin en faziletlisi Cuma günüdür. Bu sebeple o gün bana çoksa Salavat-u Selam getiriniz. Zira sizin Salat-u Selamlarınız bana sunulur. Selam ve Dua ile Hayırlı Cumalar.



Kalbinizden gecen tüm dualar, dilinizden amin olarak dökülsün inşallah. Hayırlı Cumalar.

Mevlana diyor ki; dua edecek güzel bir gönlün yoksa güzel yürekli insanlardan dua iste. Hayırlı Cumalar.

Cuma Kutlama Mesajları

Dualı Cuma Mesajları

Dilimle söylediğim tüm kötü sözlere. Gözümle gördüğüm çirkin şeylere. Ayağımla gittiğim haram yerlere.Kulağımla duyduğum faydasız ve boş sözlere Estağfirullah. Hayırlı Cumalar.

Allah’ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme. Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayı ve cemalini görebilmeyi nasip et. Hayırlı Cumalar.

Ey Rabbim! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl. Amin. Hayırlı Cumalar.

Hayırlı Cumalar. Cuma günü günah işlemeden selametle geçerse, diğer günler de selametle geçer.. Allah Cumanızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah.



Cuma günü yapılan ibadetlere, başka günde yapılanların, en az iki katı verilir. Buna karşılık, Cuma günü işlenen günahlar da iki kat yazılır. Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah.

Tüm din kardeşlerimin Cuması Mübarek Olsun. Allah herkese şifa versin, bu güzel gününüz gülümsemelerle bitsin inşallah.

Cuma Kutlama Mesajları

Dünyada bir olan sende bin olsun, kainatta damla olan sende okyanus olsun. El açıp dua etiğin her şey bugün kabul olsun, amin! “Hayırlı Cumalar” dilerim.

Allah’ım; bizleri rahmetinin o engin lütfuyla bağışla, bize merhamet et. Bize hidayet ver ve sırat-ı müstakimden ayırma. Hayırlı Cumalar.

Rabbim! Gönlümün tesbihine umut boncukları dizdin tane tane. Her çekişte AF diyorum ve sığınıyorum Rahmetine. Sen affedicisin affetmeyi seversin. Bizleri de Af eyle! Dua ile Hayırlı Cumalar.

Rabbim dünyada sağlıklı, mutlu, huzurlu ve barış içinde yaşamayı ahirette ise cennet bahçelerinde olmayı Peygamber efendimizin bütün ümmetine nasip eylesin inşallah. Amin ve Hayırlı Cumalar.

Allah’ım! İnancımızdan ötürü bizi zillete düşürmeye gayret edenlere fırsat verme. Bizleri İslam yolundan ayırma. (amin) Hayırlı Nurlu Cumalar

Rablerinde korkanlar da bölük bölük Cennete sevk edilmektedir. Nihayet oraya vardıklarında kapıları açılır ve bekçileri onlara: Selam sizlere ne hoşsunuz; ebedi olarak içinde kalmak üzere haydi girin oraya derler. Hayırlı Cumalar.

Cuma Kutlama Mesajları

Cuma Sözleri

Nasıl yaşarsan öyle ölürsün. Öyle bir yaşa ki Rabbim, kulum senden razıyım desin. Öyle bir dua et ki; günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın. Şeytandan Yaradan’a sığın ki nefsin seni değil; sen nefsini yakasın. Hayırlı Cumalar.

Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sende dua et ALLAH için. Cumanız mübarek olsun.

Kimi zamanlar vardır en muhabbetli ve en güzel, en içten müminin bayramıdır böyle zamanlar. En güzel günün Cuma Bayramın olsun. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Dua et, karanlıklar ışık olsun. Şükret, gönlün huzur bulsun. Tövbe et, Mevla’m kabul buyursun. Cumanız hayırlara vesile olsun. Hayırlı Cumalar.

Af dilemekten çekinmeyin. Hiç bir günah Allah’ın Rahmetinden büyük değildir. Hayırlı Cumalar. Selam ve dua ile.

Allah’ım şu mübarek Cuma günü hürmetine ülkemizin dirliğini, birliğini bozmak isteyenlere, askerimize, polisimize, halkımıza zarar vermek isteyenlere sen fırsat verme Yarabbi. Görevi başında bizim için canını ortaya koyan tüm güvenlik güçlerimizi sen koru ve muzaffer eyle. Ay yıldızlı al bayrağın gölgesinde ezan sesiyle ülkemizi bir ve daim eyle Amin. Ülkemizin şu sıkıntılı zamanında görüşümüz ne olursa olsun derdimiz ülkemiz olsun. Selam ve dua ile Hayırlı Cumalar.

Cuma Kutlama Mesajları

Sizler için özenle hazırlanan Cuma Mesajlarına buradan ulaşabilirsiniz.
Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.
Cuma Kutlama Mesajları

Bir yanıt yazın