Dostlukların sevgi ile beslendiği bu Mübarek Ramazan ayında, gönlünüzün sevgi ile dolup taşmasını dileriz.

Ramazan ayı girdiği zaman cennetin kapıları açılır, cehennemin kapıları kapanır ve şeytanlar da zincire vurulur.  Hoş geldin 11 ayın sultanı.

Elleriniz açık, kalbiniz sevgi dolu olsun gözlerinizde iki damla yaş olsun sağanak sağanak yağan rahmet dergâhından bir damla da size nasip olsun. 
Hayırlı Ramazanlar.

Kardeşliğin en güzeli duadır kardeşler dualarınız kardeşleriniz için olsun… 
Mübarek Ramazan ayınız hayırlı uğurlu olsun.

Oruç tutan müminin susması tesbih, uykusu ibadet, duası müstecap ve amelinin sevabı da çoktur. Hoşgeldin ayların en hayırlısı Ey Şehr-i Ramazan… Yüzünden gülücük, kalbinden sevgi, bedeninden sağlık, çevrende dostluk, ömründen huzur ve neşe eksik olmasın! 
Ramazan-ı Şerifleriniz hayırlı olsun.

Mübarek Ramazan ayı kalbini O’nun yoluna koymaya Ellerini daima O’nun dergahına açmaya vesile olsun.. Hayırlı Ramazanlar

Mukaddes olan bu hayırlı ayda, her günü inci tanesi olarak yaşayalım. 
Soframıza bereket kabrimize Merhamet dileyelim. 
Hayırlı Ramazanlar. 

Allah iki cihanda cümlemizi aziz ve bahtiyar eylesin.
Cennetiyle, Cemaliyle Müşerref eylesin.
Rıdvan-ı Ekberine vasıl eylesin. 
Ramazan Ayınız Mübarek Olsun.

Yine bir başka Hadis-i Şeriflerinde ise: “Ramazan öyle bir aydır ki, Allah gündüzleri oruç tutmayı farz ve gece ibadet etmeyi de nafile kılmıştır. Ramazan, sabır ayıdır. Sabrın karşılığı ise cennettir. Ramazan ihsan ve yardımlaşma ayıdır. Mü’minin rızkı bu ayda artar, bereketlenir. Ramazan ayı öyle bir aydır ki, evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem ateşinden azad oluştur.” buyurmaktadır.

Güneşi yüreğinde gözleri ufuklarda muhabbet yolcuları arasında cennet hesabı yapmayan cennetlikler arasında olmanın duasıyla Hayırlı Ramazanlar.

Allah’ım! Kalp katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, sadece Sana sığınırız. Sen bizleri koru. Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme. 
Ramazan ayınız hayırlara vesile olsun.

Güneşi yüreğinde gözleri ufuklarda muhabbet yolcuları arasında 
Cennet hesabı yapmayan cennetlikler arasında olmanın duasıyla.. 
Hayırlı Ramazanlar

Dostlukların sevgi ile beslendiği bu Mübarek Ramazan ayında 
Gönlünüzün sevgi ile dolup taşmasını dilerim.. 
Mübarek Ramazan ayı kalbinizi O’nun yoluna koymayı 
Ellerinizi daim O’nun dergahına açmaya vesile olsun.. 
Hayırlı Ramazanlar

Güzel ve iman dolu bu ayda gözlerinizde ışık, 
Sofralarınızda iftar bereketi, evinizde mutluluk eksik olmasın. 
Hayırlı Ramazanlar

İslamın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet, Hz. Muhammed (sav) komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun. 
Ramazanınız Mübarek Olsun.

Mübarek Ramazan ayı; sana vücudunun sıhhat ve selameti olan az yemeğe, ruhunun sıhhat ve selameti olan günahsız olmaya, dininin sıhhat ve selameti olan pekguzelsozler.com peygamber efendimizin güzel ahlakına sahip olmaya vesile olsun… 
Hoşgeldin ayların en birincisi Ey Şehr-İ Ramazan.

Ey Rabbimiz; bizi Sana boyun eğenlerden kıl, neslimizden de Sana itaat eden bir ümmet çıkar, bize ibadet usullerimizi göster, tövbemizi kabul et. Zira tövbeleri çokça kabul eden ve çok merhametli olan ancak Sensin… (Bakara, 128) 
Mübarek Ramazan-ı Şerifleriniz hayırlı olsun.


Ramazan ayı mübarek bir aydır. Allah, size Ramazan orucunu farz kıldı. O ayda rahmet kapıları açılır, cehennem kapıları kapanır, şeytanlar bağlanır. O ayda bir gece vardır ki, bin aydan daha kıymetlidir. O gecenin “Kadir Gecesinin” hayrından mahrum kalan, her hayırdan mahrum kalmış sayılır.
Hoş geldin Ya Şehr-i Ramazan

Size Ramazan ayı geldi. O bereket ayıdır. O ayda tam hayır vardır ve Allah sizi gasleder. Rahmetini inzal eder, hataları siler, duaları kabul eder. Sizin rağbetinize bakar ve sizinle meleklerine iftihar eder. Onun için Allah’a kendi tarafınızdan hayır ödeyin (çok hayır yaparak ramazanın hakkini verin). Zira saki, o ayda Allah’ın rahmetinden mahrum kalan kimsedir. Hz. Ubade (r.a.)
Hayırlı Ramazanlar

Mübarek Ramazan ayı kalbine önce bulut olsun yağmak için.
Sonra yağmur olsun ilahi sevgiyi yeşertmek için. Hayırlı Ramazanlar

Ramazan Ayı Kutlaması

Allah’ım, Sen, benim Rabbimsin; Senden başka ilâh yoktur. Beni Sen yarattın; ben, Senin kulunum ve gücüm yettiğince Sana olan ahdime ve vaadime bağlıyım. İşlediğim kötülüklerin şerrinden Sana sığınırım. Üzerimdeki nimetlerini itiraf eder; günahlarımı da ikrar ederim. Beni bağışla. Zira günahları bağışlayan ancak sensin. 
Ramazan ayında Allah’ın affına mahzar olmanız dileğiyle.
Hayırlı Ramazanlar

Cenab-ı Hakk’ın kapısına ulaştırmayacak yollara sapmaktan korumaya ve vesile olan Mübarek Ramazan ayınızı tebrik ederim.

Bir kapıya bir kere gidersin, ikincisinde utanırsın ama bir kapı var ki her gün gidersin, gitmelere doyamazsın. Çünkü bilirsin seni kapısından kovmayacak bir tek “O” vardır. Her gün içini dökersin bir “O” sıkılmaz senden, bir “O” affeder seni, bir “O” yüzüne vurmaz ayıplarını. Seni senden daha iyi bilendir. Rabbim bu mübarek Ramazan ayı hatırına ayıplarımızı örtsün, günahlarımızı affetsin.
Hayırlı Ramazanlar

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın rabbimizin yüce katına iletilmesine vesile olan bu mübarek Ramazan ayında dualarda buluşmak ümidiyle…


Mübarek Ramazan Ayı
Sana vücudunun sıhhat ve selameti olan az yemeğe. 
Ruhunun sıhhat ve selameti olan günahsız olmaya. 
Dininin sıhhat ve selameti olan 
Peygamber Efendimizin güzel ahlakına sahip olmaya vesile olsun. 
Yağmur yüklü bulutlar gibi gelerek bizleri Bereketiyle donatan 
Ramazan Ayınız Mübarek olsun.

Ellerin semaya, dillerin duaya gönüllerin Mevla’ya yöneldiği 
Bu mübarek Ramazan Ayı’nın hayırlara vesile olmasını dilerim. 
Hoş geldin Ya Şehr-i Ramazan. 

11 Ayın Sultanı Ramazan’da gönülleriniz huzur sofranız bereketli Olsun, 
Ramazan Ayımız Mübarek olsun. 

Bir kez daha rahmet ve bereket ayına ulaştık. 
Rabbim nefsimizi terbiye ettiğimiz, feyiz dolu oruçlar tutmayı nasip etsin. 
Hayırlı Ramazanlar.

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. 
Saadetiniz kaim olsun. 
Gönlümüze esen seher yeli gibi gelen Mübarek Ramazan Ayınız hayırlı olsun. 

Ramazan ayının bereketi hanenize, hoşgörüsü gönüllerinize, sabrı ruhunuza dolsun. 
Ramazan-ı Şerifleriniz hayırlı olsun.

Kim Allah  yolunda bir gün oruç tutsa, 
Allah onunla ateş arasına, genişliği sema ile arz arasını tutan bir hendek kılar. 
Hayırlı Ramazanlar

Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu, rahmetlerin yağmur gibi yağdığı bu mübarek Ramazan ayının sizlere güzellikler getirmesini dilerim.

Kim canı gönülden iman eder, kalbini her türlü günah, nifak ve bozgunculuktan temiz tutar, dili ile doğru ve tatlı konuşur, endişeye düşmeden haline razı olur, doğru ve güzel huylu olursa gerçekten mutluluğa erer. 
Ramazan-ı Şerifleriniz hayrola…
 
Ramazan ayı geldiğinde cennet kapıları açılır, cehennem kapıları kapatılır, şeytanlar da bağlanır. Bir münadi ramazan bitinceye kadar şöyle nida eder: “ey hayra talip olan koş, ey şerri isteyen, azalt (terk et).” Hz. Utbe İbni Abd (r.a.)
Ramazan girip çıktığı halde günahları affedilmemiş olan insanın burnu sürtülsün. Anne ve babasına veya bunlardan birine yetişip de onlar sayesinde cennete girmeyen kimsenin de burnu sürtülsün. Ben yanında zikredildiğim zaman bana salat okumayan kimsesinin de burnu sürtülsün! (Tirmizi, Daavat 110, (3539)
 
Ramazan ayı mübarek bir aydır. Allah-ü Teâlâ, size ramazan orucunu farz kıldı. O ayda rahmet kapıları açılır, cehennem kapıları kapanır, şeytanlar bağlanır. O ayda bir gece vardır ki, bin aydan daha kıymetlidir. O gecenin (Kadir Gecesinin) hayrından mahrum kalan, her hayırdan mahrum kalmış sayılır.
 
Vakt-i Şerif hayrola, şerler def ola, Allah-ü Azümüşşan kulub-ü aşıkanı münevver kıla, tövbelerimiz kabul, ibadet beraatlarımız makbul ola. Dem-i Hz. Mevlana Sırr-ı Şems-i Tebriz-i, Kerem-i İmam Ali, Ya Muhammed Mustafa Nebiyyül ümmi Huu ola. 
Ramazan-ı Şerifleriniz mübarek ola.
 
Mübarek Ramazan ayı; sana vücudunun sıhhat ve selameti olan “az yemeğe”… Ruhunun sıhhat ve selameti olan “günahsız olmaya”. Dininin sıhhat ve selameti olan “Peygamber Efendimizin güzel ahlakına sahip olmaya” vesile olsun.
Hayırlı Ramazanlar

Hoş geldin Ramazan mesajları

Seherde açılan eller hürmetine, rükûda bükülen beller hürmetine, kabul et yakarışlarımızı. Secdeye kapanmış başlar hürmetine, gözlerden akan yaşlar hürmetine, sevginle doldur sana yönelmiş kalplerimizi. Ve sen affedicisin affı seversin affeyle Yarabbi cümlemizi.. 

Ramazan ayınız mübarek olsun
 
Yine takvim yaprakları Ramazan’ı gösteriyor, Rabbim bu mübarek Ay hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere esenlik versin. Ahir zaman fitnelerinden, kazalardan, belalardan, sıkıntılardan, şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun. Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun. 
Selam ve dua ile Hayırlı Ramazanlar.
 
 
Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun.
Acılar unutulsun, dualarınız kabul olsun..
Hayırlı Ramazanlar
 
Ramazan ayı sana bir muştu, kalbine teselli, ruhunu karanlık ruhların baskısından kurtarmaya vesile olsun…
 
Oruç tutan müminin susması tesbih, uykusu ibadet.
Duası müstecap ve amelinin sevabı da çoktur. 
Hoş geldin ayların en hayırlısı Ey Şehr-i Ramazan.. 
Yüzünden gülücük, kalbinden sevgi, bedeninden sağlık, 
Çevrende dostluk, ömründen huzur ve neşe eksik olmasın. 
Ramazan-ı Şerifleriniz Hayırlı Olsun
Gün batar usul usul.
Kararır gece. 
Yeniden doğar her şey..
“Her şey bitti” dediğin bir anda 
Mübarek Ramazan Ayının 
Gönlünde Huzur dolmasına vesile olması dileğiyle.. 
Hayırlı Ramazanlar
 
Ramazan Ayının bereketi sofralarınıza, huzuru kalbinize, imanı dualarınıza yansısın RAMAZAN ayınız mübarek Olsun. Bizi Ramazan’a kavuşturan Rabbim’e Hamd’u Senalar olsun Rabbim bu Mübarek günlerde Günahlarımızı af Dualarımızı kabul etsin. Hayırlı Ramazanlar.
 
Yağmur yüklü bulutlar gibi gelerek bizleri bereketiyle donatan Ramazan ayınız Mübarek olsun.
 
Mübarek Ramazan ayına has Rahmet Bereket ve Mağfiret ile hemhal olman dileklerimle.
 
Rabbim gönlümün tesbihine umut boncukları dizdin tane tane. Her çekişte af diliyorum ve sığınıyorum Rahmetine. Sen affedicisin affetmeyi seversin bizleri de affeyle. 
Ramazan ayınız hayırlı uğurlu olsun.
Başlangıçlar sonuçların tecelli yeridir. Rahmet ile başlayan Ramazan ayının kurtuluş ile tecelli bulması temennilerimle. 
Hoş geldin on bir ayın sultanı.
 
Konsun yine pervazlara güvercinler, hu hu lara karışsın aminler, mübarek aydır gelen, gelin ey Fatihalar, Yasinler.
 Mübarek Ramazan ayınız hayırlara vesile osun.
 
Kim Ramazan orucunu tutar ve ona şevval ayından altı gün ilave ederse, sanki yıl orucu tutmuş olur. (Tirmizi, Savm 53, (759); Ebu Davud, Savm 58, (2432)
 
Allah-ü Teâlâ’nın, gözlerin görmediği, kulakların işitmediği ve hiç kimsenin hayaline bile gelmeyen nimet dolu sofrasına, ancak oruçlular oturur. 
Ramazan ayınız mübarek olsun.
 
Ramazan ayı girdiğinde Allah Teâlâ arşı taşıyan meleklere, tespihten ellerini çekip Muhammed (s.a.s.) Ümmetine ve müminlere istiğfarda bulunmalarını emreder. Hz. Ali (r.a.)
 
Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul ve Ramazanınız mübarek olsun.
Tüm Müslüman ailesinin bu mübarek ayda ettikleri duaları yüce Rabbimden kabul etmesini dilerim. Bütün İslam âleminin mübarek Ramazan ayının hayırlar getirmesini dilerim.
 

Hz. Ebu Bekir (r.a) buyuruyor ki: 4 şeyi 4 yere bırakın. 1-Uyumayı kabre, 2-Rahatı sırat köprüsüne, 3- Övünmeyi mizana, 4- Arzu ve istekleri cennete. 
Ramazan ayınız hayırlar getirsin.

Oruç perdedir. Biriniz bir gün oruç tutacak olursa kötü söz sarf etmesin, bağırıp çağırmasın. Birisi kendisine yakışıksız laf edecek veya kavga edecek olursa “ben oruçluyum!” Desin (ve ona bulaşmasın) (Müslim, Sıyam 164, (1161)
 
Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah’a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur’a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile..
 Ramazanınız Mübarek Olsun.
 
Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan geçirmenizi diliyorum.
 
 

Bir yanıt yazın