Bugün ellerinizi Semaya, gönlünüzü Mevla’ya açın. Bugün günahlardan olabildiğince kaçın. Bugün en gizli incilerinizi onun için saçın.  Çünkü bugün Kandil. Kandiliniz Mübarek Olsun.



Yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah’ın bütün müminleri bağışlaması dileğiyle. Kandiliniz Mübarek Olsun.

Allah’ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece. Secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. Hayırlı kandiller.

Bu gece Cenab-ı Hakkın, kendisine yönelip af dileyen müminleri bağışlayarak kurtuluş beratı verdiği bir gecedir. Hayırlı Kandiller

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz daim olsun.  Kandiliniz kutlu olsun.



Hayırlı Kandiller, Duaların kabul olması dileğiyle..

Rabbim! Yuvalarımıza saadet ver, Ömrümüze bereket ver, Kazancımızı helalinden eyle! Rızana uygun şekilde yaşamayı nasip eyle. Nice Kandillere..

Kardeşliğin daim olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu, rahmetlerin yağmur gibi yağdığı nice kandillere.. Kandiliniz Mübarek Olsun

Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun. Kandiliniz Mübarek olsun



Dost istersen Allah yeter. Yaren istersen Kur’an yeter. Mal istersen kanaat yeter. Düşman istersen nefis yeter.

Nasihat istersen ölüm yeter. Kandiliniz Mübarek Olsun.

Bu gece beraat gecesi. Dua edelim. Yürekler bir atsın bu gece, günahlarımız af olsun. Hayırlı Kandiller



Bir dua et; En acıyan derdin için. En hüzünlü anın için. Bir dua et; Şükrün olsun, En mutlu günün için. Aldığın her nefes, Gören gözün, Tutan elin, Yürüyen ayağın, Dönen dilin için.. Bir dua et; Gariplere, yolda kalmışlara, Kimsesizlere derman olsun. Bir dua et; Bir parça ekmeğe muhtaç olanlar için, Hastaların şifası için. Bir dua et; Mazlum için, Zalimin ıslahı için.. Kanayan yaralar, Ağlayan yürekler için… Bir dua et; Yalnızların yoldaşı olsun. Bir dua et; Yürekten olsun.. Dualarımız makbul, Kandilimiz Mübarek olsun.

Bir yanıt yazın