Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah, Kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmişine vesile olan Bu Mübarek Kandil Gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle.. Hayırlı Kandiller.

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Dualarınız Kabul Olsun. Kandiliniz Mübarek Olsun.



Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği  Mutlu, umutlu ve sevgi dolu, rahmetlerin yağmur gibi yağdığı Nice Kandillere.. Kandiliniz Mübarek Olsun.

Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın. Yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs olsun. Kandiliniz Kutlu Olsun.. 

Ya Rabbim Sen affedicisin, affetmesini seven ve bilensin. Sen bizleri bu Mübarek Miraç kandili hatırına Affı Mağfiret eyle. Hayırlı Kandiller.

Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel Umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu Aşkınız Miraç kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun. Kandiliniz Mübarek Olsun.



Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, Bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun.  Kandiliniz Mübarek Olsun.

Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, Gözlerin masumiyet aradığı bu Mübarek günde Tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle.. Hayırlı Kandiller. 

Bir yanıt yazın